Discovery Channel İnanılmaz Kurtuluş İzleyen Varmı ?
-
Pislik herif ya :D filin dışkısıyla ne işin var lan:D
-
bende discovery yok nasıl izleyebilirim?
-
cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------Pislik herif ya :D filin dışkısıyla ne işin var lan:D
-----------------------------abi o kadar susuz olsan ...
& Prometheus
bi bilsem bende kaç aydır izlerdim süper ötesi ya.
-
bende biliyorum güzel bişey discovery en güzzel programı şey buth mosters bide bıreınyack war doğru yazdımmmı bilmioyrum ama bunları çok seviom bide Maıma ınk war dövme filan yapılar.
-
az evvel bitti yav... zebra leşi yedi fil boku yaktı felan.. enterasan bi adam denk gelince izliyorum
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------Pislik herif ya :D filin dışkısıyla ne işin var lan:D
-----------------------------abi o kadar susuz olsan ...
& Prometheus
bi bilsem bende kaç aydır izlerdim süper ötesi ya.
-----------------------------Arkadaşım haklısın da yemekten sonra gitmiyo ya:D
-
Güzel program..Kamerada ne kadar iğrenç şey varsa yapar.Kamerayı kapatınca arkada cızbız yok cadırlarda yatmalar :D bence öyledir..Bataklıkta kurtulma yöntemi vardı.Önceden seçilmiş bir yer olduğu belli.Ben götüreyim bataklığa atayım çıkarsa cümle alem ......(Ama helal olsun kamera önünde her bi miki yapıyor irenç herif)
-
sun leri internetten izlemenin bir yolu yokmu yaw.. korsan olarak sinirsizda 1 mbit :DD
-
extreme survival gercekten izlenesi bir yapımdır. serinin 6 bolumden olusan 1. bolumunun torrenti alemin kralı piratebay de mevcut. buyrun;
http://thepiratebay.org/tor/3463550/Ray_Mears_Extreme_Survival_Series_1
-
ray mears ın olan farklı sanırım bende rapidleri var ama farlı sanırım bu discoverininkinden...
LİNKLER EKLENDİ