Discovery On Cam Çatladı Kadıkoyde Telefoncu Onerisi
-
beyler telefonum yere dğştü on cam çatladı ekran hiç birşeyi algılamıyor kadıkoyde nereye yaptırabilirim
-
Konu Up olsun.
telefoncu müridler bilirler de ne zaman konuya dahil olurlar acep ?
-
hocam boş ver telefoncuyu servise götür 1 saat içinde tamir edip teslim ediyorlar.
servis mecidiyeköy profilo avm de.
Hafta içi 08:30-22:00 hafta sonları 10:00-22:00 açık
-
cannfree bunu yazdı
hocam boş ver telefoncuyu servise götür 1 saat içinde tamir edip teslim ediyorlar.
Merak ettim hocam fiyat olarak ne kadar diyorlar ?
-
Inferius bunu yazdıcannfree bunu yazdı
Merak ettim hocam fiyat olarak ne kadar diyorlar ?
150 TL,den fazla tutmaz diye düşünüyorum ben ?
Ama eğer ağızlarının suyu suyu aka aka bir kere domalttık hayde bakalım yaaaa alllaaaaa diye düşünürlerse ona bir şey diyemem ? -
cekmekoye getirebilirsen 100 tl den yapabilirim hocam parca fiyati 88 tl ye geliyor bana yan kasasi ile beraber
-
Sservisin yerini bulamayinca telefoncuya yaptirdim Adam 140 a yapti bilseydim Telefon cu muride gotururdum cok sagol hocam teli yaptirdikdan sonra ras gele servisi buldum servisde 180 tl dedi
-
Aynı sorunu ben de yaşadım servis 270 tl fiyat biçti ama henüz yaptırmadım öylece bekliyor :S
-
coder2 bunu yazdı
Aynı sorunu ben de yaşadım servis 270 tl fiyat biçti ama henüz yaptırmadım öylece bekliyor :S
Oha gel deseydin amk sanırsın iPhone camı yaptırıyorsun. Yoksa iç ekranıda mı kırdın sen hocam ?
-
http://tamirdunyasi.net/ buaraya bakabilirsiniz. Kartalda mekanı.
-
ibrahimeren bunu yazdı
beyler telefonum yere dğştü on cam çatladı ekran hiç birşeyi algılamıyor kadıkoyde nereye yaptırabilirim
kadıköy, yazıcıoğlu işhanı, kat 2 dijataldream miydi öyle bir yerdi, 3. kat vizyon bilgisayarın bir kat aldı. orada arap bir tombiş var ismi ebu. biraz yobazdır falan ama tamir hususunda iyidir.