folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dişinde Dolgu Olan Müridler Bakabilir Mi

Dişinde Dolgu Olan Müridler Bakabilir Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    Ben Sakız Çignerken 4 Kere Beyz Dolgumu Yuttum :D 2 Senedir Siyah dolgumla Mutluyum :) 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek

yaptıranlar özel'de mi yaptırdı yoksa diş hastanelerinde mi? Tavsiyelerinizi yazarsanız süper olur arkadaşlar bende eylül'de yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim.

Eylül'de belki özellerde de ssklılarda bakılabilmek için yasa çıkarılcak diye bekliyorum biraz da açıkcası. 

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

Simdi benim 2 dişimin arası cürümüs cok ağrıyor ama 2 dişimde tam olarak cürük değil biri hasarlı ama öbüründe pek bişey yok.Bende cektirmek istemiyorum zaten bu saatden sonra cektirsem yeni dişde cıkmaz.O yüzden mecbur dolgu yaptırıcam.Yaptırıcamda bizim bi arkadas dedi ki babam dolgu yaptırdı hep basına bela oldu zaten yaptırılması cok ağrılı sızılı oluyor bide o 3-5 senede bir düşüyor dedi.Siyah olanlar 10 sene falan dayanıyor ama onlarda cok pis görünüyor dedi.

Böle bişey var mı :| 

hoca geçmiş olsun öncelikle..o siyah dediğin dolgu amalgam dolgu babam diş teknisyeni oldugu için bilirim :) sağlıklıdır ama dişin çürük gibi görünür diğer dolgu senin de dediğin gibi fazla dayanmaz..ama şöle yap bi an önce çürüğü temizletip geçicide olsa dolgu yaptır yandaki sağlam dişi de çürütür..dolgu düşerse git bi dişçiye üzerine porselen kaplama diş yaptır ömür boyu kullan..alttaki diş kesilir ver üzerine yenisi konur süper olur.

Sabreden Zafere Ulaşır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Doktor öğrencilerine sorar amalgam ( o siyah olan dolgu ) neden daha iyidir der. Öğrenciler sırayla cevap vermeye çalışır yok şöyle iyi böyle dayanıklı falan filan... Hoca başını sallar hayır der. İyi çünkü içinde 2 tane am var :)

Geçmiş olsun hoca... 

Solak Cerrah
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

zorkayada basur olmuş :)

aranızda basur olan varmı? :)))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek
    ışın dolgu yaptır uzun omurlu olur.agrı sızı olursada kanal tedavısı yapması lazım zaten...

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    nerde oturuyosun hacım dedigim yere yakınsan bi dişçi tavsiye edicem. acı falan unut onları :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek
    kardeş ben 7-8 önce dolgu yaptırdım siyahtı baya bi sağlam diş hastanesinde yaptırdım adam ustaca dolgusunu yaptı acı sızı dersen eh biraz oluyo bide alt damakmı üst damakmı oda önemli benim alt damaktaki dişti halada sağlam yani 

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Simdi benim 2 dişimin arası cürümüs cok ağrıyor ama 2 dişimde tam olarak cürük değil biri hasarlı ama öbüründe pek bişey yok.Bende cektirmek istemiyorum zaten bu saatden sonra cektirsem yeni dişde cıkmaz.O yüzden mecbur dolgu yaptırıcam.Yaptırıcamda bizim bi arkadas dedi ki babam dolgu yaptırdı hep basına bela oldu zaten yaptırılması cok ağrılı sızılı oluyor bide o 3-5 senede bir düşüyor dedi.Siyah olanlar 10 sene falan dayanıyor ama onlarda cok pis görünüyor dedi.

Böle bişey var mı :| 

Metal dolgu yaptırmak yerine diğer beyaz dolgu daha iyidir.Mavi lazerle harc kıvamındakı dolgu maddesi sertleştiriliyor.Estetik olarak ve saglamlık olarak hiç bir problem teşkil etmıyor.Kontrole gitmen gerekiyor beyaz dolguyla dişin omur boyu cekılmeyebilir;3 yılda 4 yılda bir duzeltilir sağlamlaştırılır

Fakat normal dolgu yaptırırsan ömrünü doldurduktan sonra dişini kurtaramazsın.Dişçiye devamlı gitmek gerekiyor ha bi dolgu yaptırdım 10 yıl hesabı yanlış hocam.

Beyaz dologu en iyisi

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    bugune kadar diş cürümesiyle falan karsılasmadım :D o kadar da şişe falan actım ama :D daha bişi olmadı umarım da olmaz :D:D:D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 3655 Toplam Mesaj: 21