Disk Bölme Konusunda Yardım
-
Arkadaşlar bilgisayarı ilk kurarken C' ye az yer verdim, ama sistem dosyaları C'nin yarısını kaplıyor nerdeyse oyun yüklemeye yer kalmıyor. D' de ki fazlalık alanı Cye vermek istiyorum ve bunu format atmadan yapmak istiyorum. Yaparkende D'de ki bilgilerimin kaybolmaması lazım bunu yapabileceğim bir program var mıdır ? varsa nasıl kullanırım yardımcı olursanız sevinirim zor anlar yaşıyorum. :)
-
iki partı birleştirmekten bahsediyosun sen hocam. ama partlara dokunmadan. sanırım bu dediğin olmuyo. hiç denemedim. ama partition magic ile deneyebilirsin.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------iki partı birleştirmekten bahsediyosun sen hocam. ama partlara dokunmadan. sanırım bu dediğin olmuyo. hiç denemedim. ama partition magic ile deneyebilirsin.
-----------------------------Aynen İki partı birleştiricem ama D yi silmeyeceğim sadece D' den 50 gb falan Cye aktarıcam. Bilgilerim silinmeden bu işlemi yapabilirmiyim yaparsam nasıl yaparım söylerseniz çok iyi olur.
-
Koskoca tahribatta konuyla ilgili bilgisi olan kimse yok mu ??
-
Hacım önce bir forumda arama yapmayı dene bu tarzda bir yığın konu var.
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Hacım önce bir forumda arama yapmayı dene bu tarzda bir yığın konu var.
-----------------------------Yaptım hocam genellikle program hatalarıyla ilgili konular var kendi sorunumla ilgili bir konu bulamadım
-
En kısa zamanda yardımcı olmaya çalışacam hocam... Tüm dosyarım bilgisayarımda, kendi bilgisayarımla bağlanmıyorum..
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------En kısa zamanda yardımcı olmaya çalışacam hocam... Tüm dosyarım bilgisayarımda, kendi bilgisayarımla bağlanmıyorum..
-----------------------------Çok iyi olur valla.
-
işletim sistemin nedir ?
-
windows 7 ile Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Yönetimsel Araçlar başlığından Bilgisayar Yönetimi seçiyoruz açıldıktan sonra disk yönetimini seçip istediğin kızma sağ tıklayıp birimi küçült dersin diğerinede birimi genişlet dersen olay çözülür
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------işletim sistemin nedir ?
-----------------------------Win7