folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dişlere Tel Taktıran Var Mı?

Dişlere Tel Taktıran Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deathmaster
    deathmaster's avatar
    Erkek
    ewet dostum bencede henüz taktırmadıysan sınawdan soora taktırmanı öneririm sızlama çok oluodu bende özellikle yeni parçalar taktığında artıodu baya alışma sürecinde dudaklarının iç kısmı yara oluor ve şişiyor yemek yerken de baya çile çekiosun buna bağlı olarak baya zayıflamıştım ben ilk takıldığında ama suan çıktı ve çok rahatım gayet güzel oldu karar senin o haliyle ilerde sorun yaşarım demiosan taktırma düzgün olsun istiosan katlancaksın.. 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Abi bende şu anda takılı,2-3 sene oluyo takılalı,taktırdım dişler yamuk yumuktu tek bi dişte çarpıklık kaldı onun dışında hepsi dümdüz şerit gibi :D işe yarıyo ama ağrısı sızısı oluyo ilk başlarda.Acı çekmek istemiyosan elleme,illeki düzelsin diosan dişler taktır ama.Ayriyeten baya masraflı oluyo bunuda bil.dışarda 2-4 milyar arası sanırım fiyatlar,ben ege ünide yaptırıom sadece malzemeyi ödüoz 1 milyara fln yakın bi masrafı oldu :)

Söz gümüşse, altın paradır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

peki fiyatları ne kadar özelde ?

skk'da berbat sistem :S

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kjhjkjh
    kjhjkjh's avatar
    Dişi
    fistik49 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben taktırdım. 2sene boyunca acı olmadı ilk başlarda acemi olduğun için rahatsızlık verir. ama alışırsın. benim dis tellerim küçük olduğu için ağzım büyük görünmüyordu. ama çıktığında dişlerim çok güzeldi acısına rağmen dayan derim. alıştıktan sonra acı falan kalmaz. dolgudan daha iyidir emin ol.
    valla arkadaşım benimde senin gibi oldu ancak ilk başta ağrımadı 3 ay sonra ağrıdı çıkana kadarda ağrımadı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Hocam ara ara feci sızlatır ağladığımı bilirim. Ama onun dışında çok sorun olmaz sana. Bi de doktor teli takınca kenarında tel kalmamasına dikkat et yanağının yanını feci yara yapabilir.

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çok iğrenç oluyo :D  banada küçükkn takacaklardı istemedim şimdi tüm dişlerim düzgün ve bembeyaz :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    Ben de tel taktırdım ilk başlarda acıyo tabi ama sonra alışıyosun benimki 6 ay sürdü ama telden sonra şekli çok güzel oldu bu acıya değiyo doğrusu (:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    Aytekinet bunu yazdı:
    peki fiyatları ne kadar özelde ?

skk'da berbat sistem :S

Fikri olan? 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    en kısa sürede bende taktıracağımköpek dişlerimüstten çıktı çok iğrenç bir görüntü oldu dişler büyüdükçe  ağız yapım değiti ve gülmelerimi hepgizler oldumbir kaç muayenede ortodontis tedevisi ve tel takılacak dendi 2-3 milyar gibi bir fiyat özellerde ben ssk da taktıracağım  o kadar maddi gücümyok önümüzdeki ay tedaviye gideceğim

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Ben 5 sene felan taktım o aletlerden. İlk taktığında dişlerin biraz sızlıyor sallanıyor felan. ama 1-2 hafta sonra tamamen alışıyorsun. ıslık mıslık çalıyodum ben tellerle baya uyum sağlamıştık. alışıyosun yani bi sorun olmuyor.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 14959 Toplam Mesaj: 22