Distribütör Almak
-
arkadaslar baslıktada belırtıldıgı gıbı yabancı bır fırmanın distribütörlüğünü nasıl alırım bılgılerınızı beklıyorum
-
$ varsa kolay
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
$ varsa kolay
-----------------------------$ sorun diil nerden baslamam gerek yola fırma ıle gorustum forum yolladılar doldurdum gonderdım oldu gıbı bırsey ama türkiye standartları nelerdir onları bilmek istiyorum bilgisi olan varsa
-
serioususer bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
$ varsa kolay
-----------------------------$ sorun diil nerden baslamam gerek yola fırma ıle gorustum forum yolladılar doldurdum gonderdım oldu gıbı bırsey ama türkiye standartları nelerdir onları bilmek istiyorum bilgisi olan varsa
-----------------------------hocam öncelikle elemana ihtiyacın varsa ben hazırım :)
ne mezunusun bilmiyorum ama franchise i biliyorsundur detaylı araştırmaya gir.
alacağın firma hangi sektörde gıdaysa süper bir firma var fikrim :P
-
kesin teminat mektubu vererek
-
hoca bunları bize değil distribütör olmak istediğin firmaya sorucaksın
1. o firmanın tr de distribütörü var mı
2. si şartlar neler
şartlar netleşince evrak trafiği başlar
senin dis.. olman için ltd olman lazım, ithalat yapman için ruhsatın olması lazım, gerisi firma ile senin arandaki anlaşmaya bağlı, adamdan yıllık 100$ lık malda alsan kabul edebilir 1,000,000$ da
-
Hangi yoreye dagiticaksin mallari, dagitmak istedigin urun ne firma ne? bunlara gore yapicagin yatirim yukselir. Ona gore tasimacilik yapman gerekiyor kamyonlarinin ona gore olmasi lazim. depo veya depolarin boyutlari ve yerleri. Liste uzayip gidiyor.
-
web sitenizide ben yaparım artık:D
-
Bende bi ara bi kaç firmaya dedim ilgilenmediler.Ama az biraz teferruatlı bir iş olduğu belli.
-
Benden de bir ek ; eğer türkiyede distribütörleri varsa git bi adamlarla konuş ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar kar/zarar durumları nedir diye
-
zeratul bunu yazdı:
Benden de bir ek ; eğer türkiyede distribütörleri varsa git bi adamlarla konuş ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar kar/zarar durumları nedir diye
-----------------------------kimse sölemez