folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Distribütör Almak

Distribütör Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaslar baslıktada belırtıldıgı gıbı yabancı bır fırmanın distribütörlüğünü nasıl alırım bılgılerınızı beklıyorum

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

$ varsa kolay

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

$ varsa kolay

$ sorun diil nerden baslamam gerek yola fırma ıle gorustum forum yolladılar doldurdum gonderdım oldu gıbı bırsey ama türkiye standartları nelerdir onları bilmek istiyorum bilgisi olan varsa

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

serioususer bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

$ varsa kolay

$ sorun diil nerden baslamam gerek yola fırma ıle gorustum forum yolladılar doldurdum gonderdım oldu gıbı bırsey ama türkiye standartları nelerdir onları bilmek istiyorum bilgisi olan varsa

hocam öncelikle elemana ihtiyacın varsa ben hazırım :)

ne mezunusun bilmiyorum ama franchise i biliyorsundur detaylı araştırmaya gir.

alacağın firma hangi sektörde gıdaysa süper bir firma var fikrim :P

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

kesin teminat mektubu vererek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

hoca bunları bize değil distribütör olmak istediğin firmaya sorucaksın

1. o firmanın tr de distribütörü var mı

2. si şartlar neler

şartlar netleşince evrak trafiği başlar

senin dis.. olman için ltd olman lazım, ithalat yapman için ruhsatın olması lazım, gerisi firma ile senin arandaki anlaşmaya bağlı, adamdan yıllık 100$ lık malda alsan kabul edebilir 1,000,000$ da

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Hangi yoreye dagiticaksin mallari, dagitmak istedigin urun ne firma ne? bunlara gore yapicagin yatirim yukselir. Ona gore tasimacilik yapman gerekiyor kamyonlarinin ona gore olmasi lazim. depo veya depolarin boyutlari ve yerleri. Liste uzayip gidiyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

web sitenizide ben yaparım artık:D

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende bi ara bi kaç firmaya dedim ilgilenmediler.Ama az biraz teferruatlı bir iş olduğu belli.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Benden de bir ek ; eğer türkiyede distribütörleri varsa git bi adamlarla konuş ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar kar/zarar durumları nedir diye

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

zeratul bunu yazdı:

Benden de bir ek ; eğer türkiyede distribütörleri varsa git bi adamlarla konuş ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar kar/zarar durumları nedir diye

kimse sölemez

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
Toplam Hit: 2447 Toplam Mesaj: 13