Diyanet Ve Chrome Komedisi
-
Arkadaşlar haber çıkalı epey olmuş ama ben yeni gördüm konuyu burada bulamadığından dolayi haberi olmayan arkadaşlara duyurayim dedim
sitenin komedi bölümü olsaydı oraya yazacaktim.
Haber:diyanet imam alımları için başvurularda chrome kullanan adayların başvurusunu kabul etmemiş ayrıntılı link
http://video.memurlar.net/video/13315/
-
caizmidir hocam adfgsdadfsf
-
zaaahahaha tam Türkiye la :)
-
Caizlik değilde ben chrome tarayıcısinin haram olduğunu düşünmeye başladım :)
Marslan tarafından 20/Mar/13 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Haramdır, devlet sitelerinde ie den şaşmayacaksınız.
-
-
devlet kurumları bu ve benzer durumlarda çözüme yönelik hareketlerde bulunmalı, mağduriyet açıkça ortada hatayı sadece kullanıcılara değil çalışanlarına da yüklemeli ve çözüm üretmeli fakat prosedürlere ve kurallara çok bağlı oldukları için bazen çözüm üretilmiyor ve olan gençlerin ömrüne oluyor yazık çok yazık.
-
ses düğmesine tıkla :)
-
yalan haber. bende chrom ile üye olmaya calistim fakat ie kullanda gel dediler, ha adam cok düşünüp illa ben chromdan kayıt olcam chromu ie gibi gösterip ordan kayıt oldum diyosa zaten kayıt olmasin.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
yalan haber. bende chrom ile üye olmaya calistim fakat ie kullanda gel dediler, ha adam cok düşünüp illa ben chromdan kayıt olcam chromu ie gibi gösterip ordan kayıt oldum diyosa zaten kayıt olmasin.
javascript kapalıdır belki kullanıcılarda o yüzden uyarı gözükmemiştir.
-
aq bunların hepsinin aldıkları paranın hakkını versinler bari bi ton adamın hayatıyla oynamışlar o.çları