folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyanetin Sitesi Patatese Bağladı



Diyanetin Sitesi Patatese Bağladı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2015
    Erkek

    Böyle bir şey yazmıyordu diye açıklama yapmışlar. Arkadaş kendi gözümüzle gördüğümüze de mi inanmayacağız artık ? Siteye girdim arama kutusuna nikah ve buluğ kelimelerini yazdığımda karşıma bunlar çıktı geçen gün. Şimdi buradaki açıklamalara göre 9 yaşına girmiş kız çocukları evlenebiliyor mu evlenemiyor mu ? Bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilecek var mı aranızda ? Bu da çok değerli başbakan yardımıcımızın açıklaması http://diyanet.gov.tr/tr-TR/Kurumsal/Detay/11169/bozdagdan-diyanetle-ilgili-asilsiz-haberlere-iliskin-aciklama bunu da yakında silerler muhtemelen. Eğer ekonomi konusunu geçiştirmek için böyle bir şeye başvurdularsa çok güzel bir şekilde unutturdular millete. Ama böyle yapay gündem oluşturmaya devam ederlerse bir yerde patlayacaklar umarım bunun farkındalardır

    https://pbs.twimg.com/media/DSlsz98X4AAyze4.jpg

    https://pbs.twimg.com/media/DSlsz8DXUAAF3BD.jpg

     


    Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

    Islamiyetteki en büyük hata pilot millet olarak araplarin secilmesiydi. Islamiyete sacma sapan yobaz arap aliskanliklari da dahil edilince bu noktaya geldi. Eminim tengrici Türklere gelseydi Islamiyet cok daha ileri bir konumda olurdu.

     

    Allah Araplara o kadar peygamber göndermiş ama hala yol getirememiş. Çok sapık bir millet Araplar (Arap ülkelerinden bahsediyorum).

    Türklere peygamber geldiğini sanmıyorum, çünkü Türkler hiçbir zaman sapıtmadı(2002 ve sonrası hariç)


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    size göre tanri zaten turk degil mi tabii ki peygamberi kendi ırkına yollayacak hâli yok üstün ırka peygamber ne hacet din ne hacet evelallah tanrininkinden bile daha iyi din bulurlar.

    Yonetime not: tartisma yaratmak gibi bir niyetim yok fakat her seferinde kafatasciligi yapan bu bebelere karsi meydani bos birakmak istemedim keza bos bulduklari icin olsa gerek ki alakasiz her konuda kafatasciligi sempatizanlığı yapiyorlar son zamanlarda.


    Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    abi niye kıvırıyor bu arkadaşlar desenize hee aynen böyle düşünüyoz diye


    le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2012
    Erkek

    her bir yazdığına katıldığımı iddia etmiyorum, hatta bana alenen ters gelen düşünceleri de var,

    ama araştıran düşünen bir denyodur sikko, islamda çocuk evliliği ile ilgili bişiler yazmıştı: 

    http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/2017/09/selam-kaynatasna-ucan-tekme-attklarm.html


    Ali & Dua & Zeynep'in Babası
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Nasıl daha ahlaklı bir toplum oluruzda, yeryüzünde barış icinde yaşarızı değil , Ortada gezinen XX kromozomluları en erken kac yaşında s*kebilirizi tartışıyoruz....  
    Sonra vay efendim ateist misin ? Yok efendim bilmem ne misin ? Yok gercek islam bu değil... 

    Bugün cuma ve camilerimizi propaganda organı olarak kullanan diyanet bakın cuma hutbesinde ne anlatacak.

    "Aziz Müminler! Bütün bunlara rağmen, zaman zaman doğru ile yanlışı, iyi ile kötüyü ayırt edebilme yetisine sahip olmayan çocuk yaştaki kızlarımız evlendirilebilmektedir. Hatta cehalet ve sorumsuzluktan kaynaklanan bu yanlış algı ve uygulamalar, kimilerince dine dayandırılmaya çalışılmaktadır. Şu bir gerçektir ki; yüce dinimiz İslam’da evlilik, gelişigüzel ve keyfi uygulamalara kapalı olan ciddi bir adımdır. Evlilik, bilinç ve sorumluluk gerektirir. Dinimizde ise sorumluluk, ceza ve mükâfat konusunda irade hürriyeti esastır. İnsanın, onuruna uygun bir şekilde hayatını sürdürme hakkını gasp etmek ve özellikle çocukları türlü istismarlara maruz bırakmak dinimizde asla caiz değildir. Kendine, Rabbine ve çevresine karşı henüz sorumluluk bilincinde olmayan bir çocuğun evliliğe zorlanmasının dinî ve ilmî hiçbir meşruiyeti, hiçbir temeli yoktur. Yuva kurmanın, eş ve anne olmanın anlamını idrak etme rüştüne erişmemiş bir kızın evlendirilmeye çalışılması asla kabul edilemez bir durumdur. Gerek dinimizin ilkeleri, gerekse Peygamberimiz (s.a.s)’in sünneti doğrultusunda ailede kalıcı huzur ve mutluluğu sağlamak adına evlilikte her iki tarafın da hakları gözetilmelidir."


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Laiklik ve Din bir arada yürümez. Diyanet işleri bu ülkenin sırtında bir kamburdur. 

    Cünkü ne laik olabiliyor ne islami. 
    Sitelerinde yayınladıkları , halkın tepki verdiği şey islama uygundur. 
    Bugün camiide verecekleri hutbe laik akla uygundur. 

    Bu ikiyüzlülük diyanetin Münafık bir kurum olduğunu gosterir.  Türk Ronesansının onundeki engel "Gercek İslam" ile "Laik Akıl" arasındaki münafık kurumlardır.  Dini birileri kafasına gore yorumladığı sürece FETO gibi sinsi , ikiyüzlü orgütlerde daha cok cıkar.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 3959 Toplam Mesaj: 28
sorun site diyanet