folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyarbakır"Da Tabela Açılımı

Diyarbakır"Da Tabela Açılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amerika'nın hâlâ Osmanlı Eyalet Sistemini kullanarak en farklı ırklara sahip refahı en yüksek ülkelerden biri olduğunu biliyormuydunuz...

Orda beyaz-siyah tartışması vardı,yeni yeni yatıştı.

Ama Türkiye'de "üstün ırk biziz diğer ırklar karımızdır" diyen bir kesim var...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Yobazlıkla alakası yok ajan. Yapılan yanlışlar olabilir elbette yalnız, sadece köy isimleri değil vurgulanmak istenen, sadece o noktaya takılma.

Adamların her isteği yapılınca daha fazlasını istiyorlar, daha fazlası verilince daha da isyan yine daha fazlasını istiyorlar.

Bunu kör olmayan herkez görebilir, misal bu kadar isteklerinin yerine getirilmesine yardımcı olan tayyibe bile küfür ediyorlar her gösteride, kahrolsun akp vs.

Bunların hiç bir şeye inancı yok, bir çekirge sürüsü gibi talan etmeyi yemeyi seviyorlar. Tabiki bu söylediklerim, bunu yapan kişiler için geçerlidir, polemiğe gerek yok.

Bakınız: Anayasanın hiç değişmeyecek 3 maddesine:

Madde 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

Madde 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.

Madde 3- Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.

Acaba düşünelim bunlardan hangileri ile oynanmaya başlandı...

Anayasalar tarih boyunca hep değişir.Anayasaların en belirgin özellikleri toplumun ihtiyaçlarına güre yeniden düzenlenmesidir.

Bu arada anayasa insanlar tarafında yazılmıştı zamanında,ne ilginç değil mi?

Hesabımıza gelmeyen değişimler olunca gökten indi muamelesi yapıyoruz ...

Anayasamızda milliyetçilik yok,ırkçılık var.Ne hikmetse Türkiyede ırkçılık ve milliyetçilik aynı anlama geliyor...

Türk veya Kürt milliyetçisi diye bir kavram olmaz.Milliyetçi olan kişi öncelikle ırkını ağzına almaz...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

taviz tavizi doğurur...

haklı.. ta en başta shockman ile bu konuları tartışırken demiştim bu sözü..

ben Türkiyenın resmi dilinin Türkçe oldugnu sanıyordum ama yalnılmısım..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Aynı durum ingilizlerle savaşmadan önce de geçerliydi Emir (Amerikanın Kurulmasından Önce).

Rusların çok güçlü olduğu dönemde de böyleydi. Kısacası biz neyi niçin savunduğumuzu bilmiyoruz. Sadece duygusal davranıyoruz.. Hade hayırlısı.

Doğru tespit.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

RuzgaR bunu yazdı:

EmiRReiS bunu yazdı:

Yobazlıkla alakası yok ajan. Yapılan yanlışlar olabilir elbette yalnız, sadece köy isimleri değil vurgulanmak istenen, sadece o noktaya takılma.

Adamların her isteği yapılınca daha fazlasını istiyorlar, daha fazlası verilince daha da isyan yine daha fazlasını istiyorlar.

Bunu kör olmayan herkez görebilir, misal bu kadar isteklerinin yerine getirilmesine yardımcı olan tayyibe bile küfür ediyorlar her gösteride, kahrolsun akp vs.

Bunların hiç bir şeye inancı yok, bir çekirge sürüsü gibi talan etmeyi yemeyi seviyorlar. Tabiki bu söylediklerim, bunu yapan kişiler için geçerlidir, polemiğe gerek yok.

Bakınız: Anayasanın hiç değişmeyecek 3 maddesine:

Madde 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

Madde 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.

Madde 3- Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.

Acaba düşünelim bunlardan hangileri ile oynanmaya başlandı...

Anayasalar tarih boyunca hep değişir.Anayasaların en belirgin özellikleri toplumun ihtiyaçlarına güre yeniden düzenlenmesidir.

Bu arada anayasa insanlar tarafında yazılmıştı zamanında,ne ilginç değil mi?

Hesabımıza gelmeyen değişimler olunca gökten indi muamelesi yapıyoruz ...

Anayasamızda milliyetçilik yok,ırkçılık var.Ne hikmetse Türkiyede ırkçılık ve milliyetçilik aynı anlama geliyor...

Türk veya Kürt milliyetçisi diye bir kavram olmaz.Milliyetçi olan kişi öncelikle ırkını ağzına almaz...

Ağzı olan konusuyor.

Abd deki eyalet sistemi bilmem ne demişin.Abd de bölünmek mi istiyorlar ? Abd de sırf zenciler siyah diye adamları yıllarca iteklediler.Türkiyede öle bişey yok ama yine ne hikmetse faşiszm faşizm nutukları atılıyor.Ben şuana şu son zamanlar haric.Yani şu son 1 yıl.Faşist Türk görmedim.Ciddi sölüyorum bunu.Milliyetci gördüm ama faşist görmedim.

Şimdi toplum faşistleşmeye başladı nie cünkü tayyip abimiz kutuplaştırıyor insanları.Kürt acılımyla,farklı kimliklerle falanla filanla.Anayasada değiştirilmesi teklif edilemeyen şeyler vardır.Ülkenin dili,bayrağı,birliği gibi.Bunları mı değiştirelim ?

Birliği kısmını değiştirelim size kürdistan mı kurduralım ?
     Dili kısmını değiştirip Türkceyi lastik edip sonra sündüre sündüre kürtceyide mi resmi dil yapalım ?
     Yada kanla sulanarak aldığımız vatanımızın şerefli bayrağını mı değiştirelim ?

Ne istiyorsun amacın ne ? Anayasa değişcekmiş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

kodumun çocukları ...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monoton
    monoton's avatar
    Erkek

köpekler, elalemin adamları uzayla yarışırken bunlar hala nelerin peşindeler bırakın değiştirmeyi geliştirin "ben yaptım, benim dediğim oldu" noldu ? ananınki oldu bunların analarına win32 sality.AE virüsü sokcan :) bide amvo virüsü tıkladıkça bulaşsın mk.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Ağzı olan konusuyor.

Abd deki eyalet sistemi bilmem ne demişin.Abd de bölünmek mi istiyorlar ? Abd de sırf zenciler siyah diye adamları yıllarca iteklediler.Türkiyede öle bişey yok ama yine ne hikmetse faşiszm faşizm nutukları atılıyor.Ben şuana şu son zamanlar haric.Yani şu son 1 yıl.Faşist Türk görmedim.Ciddi sölüyorum bunu.Milliyetci gördüm ama faşist görmedim.

Şimdi toplum faşistleşmeye başladı nie cünkü tayyip abimiz kutuplaştırıyor insanları.Kürt acılımyla,farklı kimliklerle falanla filanla.Anayasada değiştirilmesi teklif edilemeyen şeyler vardır.Ülkenin dili,bayrağı,birliği gibi.Bunları mı değiştirelim ?

Birliği kısmını değiştirelim size kürdistan mı kurduralım ?
     Dili kısmını değiştirip Türkceyi lastik edip sonra sündüre sündüre kürtceyide mi resmi dil yapalım ?
     Yada kanla sulanarak aldığımız vatanımızın şerefli bayrağını mı değiştirelim ?

Ne istiyorsun amacın ne ? Anayasa değişcekmiş.

Kelimesi kelimesine katılıyorum..

tayyip insanlara şirin görünmek ugruna(oy ugruna diyelim) sonunu görmedigi işler peşinde koşuyor.. yada görüyordur belkide istenen amaç budur?

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

RuzgaR bunu yazdı:

Amerika'nın hâlâ Osmanlı Eyalet Sistemini kullanarak en farklı ırklara sahip refahı en yüksek ülkelerden biri olduğunu biliyormuydunuz...

Orda beyaz-siyah tartışması vardı,yeni yeni yatıştı.

Ama Türkiye'de "üstün ırk biziz diğer ırklar karımızdır" diyen bir kesim var...

bize ne amerikadan ! amerikayla Türkiye aynı mı *

osmanlı devleti artık yok bitti tükendi.Türkiye Cumhuriyeti devleti var ilelebette olacak.

Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye halkına Türk Ulusu denir.”

Türkiye cumhuriyeti devletinin sınırları bütündür. senin eyalet dediğini dağdaki eşkiyada diyor onun siyasi uzantısıda diyor ona dedirtende amerika avrupadır..yabancıların uşakçılığını yapanlara bu vatana kastedenlere dur diyen faşist değil VATANSEVERDİR. asıl faşist olan kan akıtan bizim toprağımıza dilimize bayrağımıza saldıran o pkk uzantısı pkk sempatizanlarıdır..

o tabeladaki köy isimlerine şehitlerin isimleri verilmelidir...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

k.rtlerin kuyruk acılarını tedavi etmeye çalı$ıyorlar :)

Toplam Hit: 4746 Toplam Mesaj: 24