Diyetkolik.Com
-
1 ay önce duyup 5 gün önce kullanmaya başladığım başka kullanan varmı? kullanacak varmı?
birbirimizi motive etsek :) 3,5 kilo verdim tabi bunun 2,5 kilosu felan toksik her diyette hızlı veriliyor :)
sitede kalori hesabına göre gidiliyor 3 tip üyelik şekli var 20 -50 150 tl olarak
20 tl programsal 50 tl az özel 150 tl tam özel :)
uygulamaları mevcut hemen hemen her gıdayı eklemişler atıyorum marketten x ürünü aldınız sorgulayınca kalori miktarı aynen çıkıyor
gelin amk birbirimize gaz vererek gidelim :)
7 gün para iade garantisi var üyeliğimi iptal ete tıklayınca parayı gönderiyorlar otomatik
-
İki türlü motivasyon vardır bir iç motivasyon ikincisi dış motivasyon, iç motivasyonun boşsa dış motivasyonun100 olsun hiç bir işe yaramaz,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
İki türlü motivasyon vardır bir iç motivasyon ikincisi dış motivasyon, iç motivasyonun boşsa dış motivasyonun100 olsun hiç bir işe yaramaz,
178cm 144kğ 0 iç motivasyon :(
-
seadog bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
178cm 114kğ 0 iç motivasyon :(
-
Üstat 144 kg ne yaptın sen, hiçmi kendine saygın yok ya,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıseadog bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Üstat 144 kg ne yaptın sen, hiçmi kendine saygın yok ya,
hocam yanlış yazmışım 114
-
hoca abooo sen gel kayıt ol amk bende kendime derdim :)
her sabah 6,30 da kalkıp 7- 7:30 arası min 30 dk hızlı tempo yürüyorum
edit iyi lan 114 :D
DJ_Alper tarafından 24/May/14 11:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam kalori değerleri yazan motive eden küçük ipuçları vs veren mobil uygulama vardı bir ara Noom Coach diye ona bir bak istersen ücretsizdi ama ingilizceydi.
-
Yanlız site son zamanlarda gördüğüm en güzel satış sitesi.
-
başlasammıki lan :( ödeyimmi alper iyimi la :|
DevilKingtr tarafından 24/May/14 14:13 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
başlasammıki lan :( ödeyimmi alper iyimi la :|
ne kaybedersin hocam? siktiri boktan bir işe yaramayan habı 79 tl ye satıyorlar aynen uyacaksın adamlara yanlız :D