Dizimag Site Adını Değiştirmiş
-
Yabancidiziizle.org muydu neydi iyidir :)
-
Ka1nsha bunu yazdı
Yabancidiziizle.org muydu neydi iyidir :)
o da burda galiba http://www.yabancidiziizle1.com/
-
-
Girmek için herhangi bir yöntem bilen var mı ?
-
beyler dizi-mag davayı kaybetmiş kökten kapatılmış diyorlar.
-
yabancıdızıizle.com calısıyor
-
trampfd bunu yazdı
Adblock kullananlara akıllarınca laf sokmalarından sonra gözümden düştüler, ergenlikten çıkamamış tavırlarla yönetilen, diziyi yapıp çeken adamlardan daha fazla götü kalkan bir oluşuma dönüşmüşlerdi her yerli çöplük site gibi.
Adamı böyle s*kerler işte.
Böyle siteleri kullanıp böyle adamların bi taraflarını kaldırmayın beyler, ben telefonumla torrentten film indirip, alt yazısını da bulup ayarlaryıp izleyebiliyosam, siz bu işi pc de daha rahat yapabilirsiniz, üstelik reklamsız ve full hd olarak.
Aynen dünyanın sonu sanki, zibilyon tane torrent linki oluyor bir dizi çıktığında indir al divxplanetten altyazıyı izle. Ha indirmeyi beklemek istemiyorum diyosan a utorrent in stream özelliğine davet ediyorum sizi :)
-
dizi her türlü bulur izleriz de sırf yorumlar için girdiğim oluyordu. dizi seçmek kolaylaşıyordu. iyiydi yani. adblock olayı benim de canımı sıktıydı ama adamların da ekmek kapısı. diğer siteleri görüyonuz, reklamdan dizi adını bile göremiyorum. bunda altyazı arama derdi olmadan çat diye açıyordu istediğin kalitede. torrent en iyisiyse de indirip altyazı aramaya üşenen insanlarız. ben planlı izlemem hiç. açarım hangisi çıkmışsa hangisi aklıma gelirse onu izlerim.
neyse artık, torrente abanıp arşiv yapıcaz. torrent önerin bari. isohunt kapandı ne güzeldi. dizilerin son bölümlerini çat diye hd koyan torrent var mı?
-
Prometheus bunu yazdı
dizi her türlü bulur izleriz de sırf yorumlar için girdiğim oluyordu. dizi seçmek kolaylaşıyordu. iyiydi yani. adblock olayı benim de canımı sıktıydı ama adamların da ekmek kapısı. diğer siteleri görüyonuz, reklamdan dizi adını bile göremiyorum. bunda altyazı arama derdi olmadan çat diye açıyordu istediğin kalitede. torrent en iyisiyse de indirip altyazı aramaya üşenen insanlarız. ben planlı izlemem hiç. açarım hangisi çıkmışsa hangisi aklıma gelirse onu izlerim.
neyse artık, torrente abanıp arşiv yapıcaz. torrent önerin bari. isohunt kapandı ne güzeldi. dizilerin son bölümlerini çat diye hd koyan torrent var mı?
ee yanlış sırayla gidersen altyazı arar durursun tabi.
önce altyazı sitesine girip türkçe altyazılar hangi sürümle uyumlu onu göreceksin.
sonra onu torrentten bulup indireceksin.
örnek:
altyazı:

torrent:

-
bende evvelinde torrent ile görüyordum işimi fakat dizi-mag'in yerini tutmaz. Takip ettiğin dizilerin yeni bölümünün gelince haber vermesi, hangi bölümde kaldığını söyleme özelliği felan çok iyiydi. Anlaşılan torrent'e dönecez yine