Dizüstü Almama Yardım Edebilecek Müridler?
-
ASUS U35F CORE İ3-380M 2.53GHZ
ASUS K52JR CORE İ3-370M 2.4GHZ
ASUS K52JC CORE İ3-370M 2.4GHZ
DELL VOSTRO 3300 CORE İ5-460M 2.53GHZ
Örtülü ödeneğe göre :D Dell'ler hesap alınmıştır. 1 2 liran yoksa onuda ben gönderim :D
SAMSUNG Q530 CORE İ5-560 2.66GHZ ( bu makinayı müridlerimizden Asi296 ' ye seçmiştim laptop tavsiyesi istemişti. ertesi gün gidip aldı uzaktan bağlantı kurup biraz inceledim makinayı maşallahı eğer örtülü ödenekten birşeyler oynayacaksa bunu almalısın :) )
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------istediğin özelliklere göre verdiğin fiyatta makina zor. asusun yeni modelleri var i7 işlemcili. istediğin özellikleri karşılayan fakat fiyatı 3300 lia falan :) teknosada gene ausun i3 işlemcili makinaları var. tam özelliklerine katalogdan bak istersen. fiyat 1525 di.
abartma hocam. toshiba alacaksa evet o fiyattadır muhtemelen ama o kadar ucuk bi rakama gerek yok ki. casperın bi modelinde hd 5650 ekran kartı & i7 620m & 6 gb ram vardı. mafia 2 tüm özellikler full acık & crysis tüm özellikler ultra acık aa kapalı akıcı oynatıyordu, fiyatı 1800 idi 2-3 ay önce. aynı özelliklerde toshiba en az 3 bindir tabi, sacmalık.abartı değil hocam. söylediğim alet aşağıda linki olanın bir üstü. birkaç özelliği daha fazla.
@ Sweetvolty :
hocam sanada döylediğim alet buydu.
-
iyice kafamı karıştırdınız yahu :D :D
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115027/asus-a42ja-vx095v.aspx# şu alet oldukça iyiydi, taa ki 14 inch olduğunu fark edene kadar :D
Casperlara bakıyorum şimdi,http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113690/casper-nirvana-cn-bmqi740b.aspx şu alet gözüme takıldı ve bikaç yere daha bakıcam fiyat bakımından, eğer önerirseniz süresi bitmeden alırım bunu.. bu arada mağazada taksit bakımından ekleme yaparlar mı yoksa sitede belirtilen gibi mi maksimum?
-
Casper alma,Hp alma, acer'ı öleceğini bilsen alma.Hepsini kullandım.Sana tek tavsiyem bu.
-
UP :D hep demek istemişimdir :D
yok mu gördüğünüz bildiğiniz laptop? lenova varmış sanırım ama bitmiş yav...
-
casper var bende üstteki . gayet sağlam. bu 4. laptop. samsung onermıyorum.
-
asus n61jq veya Dell inspiron 5010 g74f45 o da olmadı lenovo y560a modeli üçünden birini seç on numara laptoplar .
Baba laptop bunlar . Alırsam üçünden birini alırım .
-
Kardeş Sık dişini biriktir parani 2 ay sonra al Sony al emın ol ben hiç pişman olmadım yıllardir sony kullanıyorum gercekten çok güzel özellıkle F serileri çok güzel gecenler aldım biraz kaçti bize 250 tl kadar ama olsun hiç pişman değilim :)) F12 serisi war 2760 almıstım bugun bakıyorum fiyat 2500 arasi ama makıne harika Full HD We ekran kartı we mukmmel ben sewdım yani bence biraz bekle paranı bırıktır we saglam bi makıne al en azından 2 3 yılı war kullanırsın ;)
-
kusra bakmayın final haftası nedeniyle kapandım yurda... valla 2. dönem gerekeceği için (kodumun ünide labratuar yok bizim fakültede...) o yüzden almam lazım yoksa biriktiririm, arkadaşın pcyi kullanıyorum genel amaçlarla zaten...
neysecime, http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5745g-7744g50mnks-as5745g-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-dvdrw-15.6-2048mb-gt420m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48231 şu aleti gördüm ama bakacağım işte eğer para çıkarsa alırım.. bi annemi arayayım da son durum ne öğreneyim bari :D
-
SweetyVolty bunu yazdı:
iki saattir benchmarkların arasında boğuluyorum ya.... bana SLI lazım esasen de neyse :P
ehem.. konuya dönersek, i7 zorunlu değil zaten bi b.k bulamadım doğru dürüst, ekran kartının DirectX 11 desteklemesi ve PixelShader 5.0 olması tercihim ve malesef bütçe taş patlasa 1.600 civarı..
Bu arada önereceğiniz ucuz çalışan neresi vardır?
-----------------------------ben daha corei3 ü bile ne denediysem 100 de yuz zorlayamadım.i5 i7 farkları turbo boost var i3 te yok