Dj_Alper Nerede Bilen Varmı ?
-
bi konu açıyoruz altına yavsak yavsak yorumlar. Millet haklı girmemekle . Troll foruma döndürüyorlar burayı
-
yarın bir gün bende küsersem benim içinde böyle konular açıp duygulandırır mısınız lan :((
-
Anlamadım ki 27 bin ID üstü eski tahribat çok güzeldi diyor. Siz ne ara eski Tahribat'ı gördünüz de bu konular konuşulur oldu :D
-
seboist bunu yazdıMorganBlacK bunu yazdı
Mürit SeRDaR'ı bile TBT ye küstürdüler
serdarı hiç sevmem :) şaka bi yana düşüncelerimiz hiç mi hiç uymaz ama lütfen söyle gelsin.
tbt nin eskilerindendir bırakmasın burayı.sevgi ve saygılarımı ilet sana zahmet.
Lan Serdar'ı ben de günahım kadar sevmem ama iyi adamdı hakkaten.
-
kadirozdemir bunu yazdısensiz_aglamam bunu yazdı
Arkadaşlar araba işlemleri var acil olarak ulaşabilirmiyiz dj_alper é . Bu işlemler hakkında bilgimiz yok adam bizi duduklemeye çalışıyor gibime geldi . Trafik sigortası 2200 çıktı kasko 1650 verdi bunlar bu kadar yüksek mi çıkıyor yoksa ÖTV indirimi yaptı diye hirsini burdanmi çıkartıyor
Kendi sitesi üzerinden ticket at cevap veriyor kısa sürede. Hala burada yani gitmedi bir yere.
Ekleme: djalper.net/ticket
Hocam bu eklemede kini tıkladım olmadı ben mi yanlış yapıyorum acaba
-
Haydee bende 1 aydir pm cevap bekliyordum teheyley
-
Adama tickettan cevap attım. Tahribattan selamlar dedim. 1 gün sonra adam cevap vermeden ticketi kapattı. Ne yaptılar acaba bu adama ?
-
Alper burayi okuyorsan seni seviyoruz israrlarimiza dayanamayip gel geri pls ♡
-
KrypT bunu yazdıseboist bunu yazdıMorganBlacK bunu yazdı
Mürit SeRDaR'ı bile TBT ye küstürdüler
serdarı hiç sevmem :) şaka bi yana düşüncelerimiz hiç mi hiç uymaz ama lütfen söyle gelsin.
tbt nin eskilerindendir bırakmasın burayı.sevgi ve saygılarımı ilet sana zahmet.
Lan Serdar'ı ben de günahım kadar sevmem ama iyi adamdı hakkaten.
Sen kimi seviyorsun ki :D herkese bir kulp.
-
izzmarit bunu yazdı
Alper burayi okuyorsan seni seviyoruz israrlarimiza dayanamayip gel geri pls ♡
+ konu gizli yapılsın ki okumak için mecbur giriş yapsın daha garanti olur