Dji Mavic Air 2
-
Son 10 dakika kimler takip edin diyor?

-
Alet nalet. 799 usd fiyatıyla buraya gelmesi vergisi, gümrüğü, ek gümrüğü, bayi karı falan derken 10 bin lirayı bulur.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Alet nalet. 799 usd fiyatıyla buraya gelmesi vergisi, gümrüğü, ek gümrüğü, bayi karı falan derken 10 bin lirayı bulur.
Ben drone kullanmak istiyorum diyeceksen en az yarım saat uçabilecek en az 4 adet yedek pil olacak takip hızı yüksek olacak sesini gömebilecek Vs askeri amaçlı üretim yapan üreticilerin normal serileri daha ideal en az 1000 dolar üstüne gerek yok bu kıstaslar normal.ama olay yeri Türkiye .
-
-
weskeyy bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Ben drone kullanmak istiyorum diyeceksen en az yarım saat uçabilecek en az 4 adet yedek pil olacak takip hızı yüksek olacak sesini gömebilecek Vs askeri amaçlı üretim yapan üreticilerin normal serileri daha ideal en az 1000 dolar üstüne gerek yok bu kıstaslar normal.ama olay yeri Türkiye .
Askeri amaçlı üretim yapan hangi firmalar var hocam
-
venedikli bunu yazdı
bu nedir böyle amk.
adam açtı gel lan benle dedi geliyo. agacın altından filan geçiyor
vay ananı avradını
-
CAgAtAy bunu yazdıweskeyy bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Askeri amaçlı üretim yapan hangi firmalar var hocam
Çok var hocam amerikalılar ruslar çinliller hintliler Avustralya lılar mesela türk ordusu asiaguard dan askeri droneları şubat ta teslim aldı.yurda sokma meselesi olmasa istediğin drone kapında ama o öyle değil işte.
-
baristbt bunu yazdıvenedikli bunu yazdı
bu nedir böyle amk.
adam açtı gel lan benle dedi geliyo. agacın altından filan geçiyor
vay ananı avradını
https://www.youtube.com/watch?v=S-tpord0sLk
buda türkçesi.
bende şaşırdım. korkunç kamera var alette.
-
aydaki ilk yüzey fotoğrafını astronotlar bu adamların kamerası ile çekmiş. adamlardaki marka prestijine bak.
ayda bile bizim fotoğraf makinaları kullanılıyor abii deseler haklılar.
https://www.lpi.usra.edu/lunar/missions/apollo/apollo_11/photography/
-
zalimadam bunu yazdı
aydaki ilk yüzey fotoğrafını astronotlar bu adamların kamerası ile çekmiş. adamlardaki marka prestijine bak.
ayda bile bizim fotoğraf makinaları kullanılıyor abii deseler haklılar.
https://www.lpi.usra.edu/lunar/missions/apollo/apollo_11/photography/
Şu link'e bi bakayım sonra.
~@~
bre HolyOne şu Mesaj Tercihi sistemi gibi bi'şeyi yapmadın ya alacağım olsundu. ^^`
RitmFarbRacourci tarafından 29/Nis/20 09:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Cihaz çok iyi, serbest şekilde uçurabileceğimi bilsem hemen siparişi geçerim.
spark var yatıyor ev de uçuramıyoruz amk.