Dmoz Ve Yandex News Kayıtlı PR2 Haber Sitesinden Tanıtım Veya Link Satışı
-
CEO bunu yazdı
Şu soktuğumun dmoz'una nasıl kaydettiriyorsunuz anlamıyorum.
2 senedir hiçbir sitemi kabıl etmezmi la bi editor :(
Hocam, editörün ruh haline göre değişiyor... :)
-
Konu güncel...
-
byhewal bunu yazdı
Konu güncel...
-
byhewal bunu yazdıbyhewal bunu yazdı
Konu güncel...
hocam daha ne kadar spam yaparak konunu güncelleyeceksin? kimsenin dikkatini çekmedi mi? Ayrıca böyle bir iş yapıyorsan bir zahmet analytic/metrica/sayyac gibi bir hit gösterme kurarsan daha yararlı geri dönüşler alırsın. Ayrıca site adresini vermemişin.
Alexa Tr sıralamana bakarsak günlük 50K hiti belki 2-3 haftada bir görüyorsundur. Şöyleki. Tr de 19 bininci sıradaki sitem hit olarak günlük 400 tekil görürken 2 binlerdeki sitem 4-8k görüyor. Bu durumda tahminen günlük 2K görüyorsun.
Daha açıklayıcı ve üstü açık tanıtım yaparsan seviniriz, onun dışında spam yapmamanı rica ediyoruz. Bir kere güncellersin ama 2, 3 sefer abartı olur, iyi çalışmalar.
-
adres alabilirmiyim pm
-
Durqrimast bunu yazdıbyhewal bunu yazdıbyhewal bunu yazdı
Konu güncel...
hocam daha ne kadar spam yaparak konunu güncelleyeceksin? kimsenin dikkatini çekmedi mi? Ayrıca böyle bir iş yapıyorsan bir zahmet analytic/metrica/sayyac gibi bir hit gösterme kurarsan daha yararlı geri dönüşler alırsın. Ayrıca site adresini vermemişin.
Alexa Tr sıralamana bakarsak günlük 50K hiti belki 2-3 haftada bir görüyorsundur. Şöyleki. Tr de 19 bininci sıradaki sitem hit olarak günlük 400 tekil görürken 2 binlerdeki sitem 4-8k görüyor. Bu durumda tahminen günlük 2K görüyorsun.
Daha açıklayıcı ve üstü açık tanıtım yaparsan seviniriz, onun dışında spam yapmamanı rica ediyoruz. Bir kere güncellersin ama 2, 3 sefer abartı olur, iyi çalışmalar.
Arkadaşım, saol istatisk dersi verdiğin için ama kimsenin spam yaptığı yok.
musa-90 bunu yazdıadres alabilirmiyim pm
Yolluyorum hocam.
-
aadresi bastan yazsan ne olucak kı herkesı pm attırmaya yada konuda pm ıstemeye zorluyorsunuz anlamıyorum
-
HeyQirs bunu yazdı
aadresi bastan yazsan ne olucak kı herkesı pm attırmaya yada konuda pm ıstemeye zorluyorsunuz anlamıyorum
Hocam site adresinin dağılmasına ihtiyaç duymadım. Site yerel haber sitesi olduğu için istemediğim insanlar tarafında görülmemesi için pm yolunu tercih ettim. Birçok insan bunu kullanıyor saygı duymak lazım.
-
pm alayım
-
SpectatorX bunu yazdı
pm alayım
Pm gönderildi. TBT'den bir arkadaşla anlaşıldı. Çalışmalar devam ediyor.