Doctor Strange Official Trailer 2
-
uzun bir aradan sonra ilk defa bir film icin heyecanlandım. strange karakteri bu zamana kadar pek ilgimi cekmemisti marvel evreninde ama bundan sonra okuyacagım sanırım.
trailer enfes olmamıs mı ya, canım sıkıldıkca izliyorum :v
-
ilk trailer daha güzeldi veya şok etkisinden dolayı öyle geldi bilmiyorum. umarım BvsSdeki gibi fragmanla herşeyi anlatmazlar.
-
strange iyidir zevklidir izlemesi diger marvel karakterlerine göre sadece dövüş aksiyon degil .
filmde görselliğin dibine vurmuşlar güzel gözüküyor .
2018 de inhumans çıkacak o filmde 70 e yakın karakter olacak diyorlar.
bu filmlerden çok bişey beklemeyin konu olarak cünkü bunlar sinematik evrene karakterleri yerleştirmek amacıyla çekiliyor ama yinede heycanla bekliyoruz tabi :)
he ayrıca strange de illimunatinin dibine vuruyorlar acayip subliminal görücez :)
-
Konuya biraz uzak kaldım da bu doctor strange nin marvel evreninde ki özelligi ne ?
-
antivirus bunu yazdı
strange iyidir zevklidir izlemesi diger marvel karakterlerine göre sadece dövüş aksiyon degil .
filmde görselliğin dibine vurmuşlar güzel gözüküyor .
2018 de inhumans çıkacak o filmde 70 e yakın karakter olacak diyorlar.
bu filmlerden çok bişey beklemeyin konu olarak cünkü bunlar sinematik evrene karakterleri yerleştirmek amacıyla çekiliyor ama yinede heycanla bekliyoruz tabi :)
he ayrıca strange de illimunatinin dibine vuruyorlar acayip subliminal görücez :)
inhumans sanırım belirsiz bir tarihe ertelendi captain marvel sikiği yüzünden black boltu göremeyeceğiz gibi
@roark
marvelin mistik yüzü diyebiliriz kendisi için
genelde tanrısal varlıklarla uğraşır son zamanlarda oldukça nerf yemesine rağmen hala marvel evrenindeki en güçlü kahramanlardan biridir diyebiliriz
ilk avengers filmdinde olsaydı savaş herhalde 1-2 dk felan sürerdi bu yüzden sinematik evrende gücünü büyük ölçüde kırparlar
-
güzel olacağa benziyor. mistik ögelerden bir kaçını harmanlamaları, sürekliliğin fraktal yapıların olması çok güzel olmuş görsel olarak.
sondaki wifi şifresi esprisi de komik
çizgi romanda da mı böyle diye merak ettim lakin aynı görsellik yok gibi geldi. ayrıca spider man gibi sürekli şeytan boynuzu yapıyor. (devil horn)
angels_demos tarafından 25/Tem/16 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Avatar'la Hava büküyücü gördüm, Toph reyiz zaten torpak ve demir büküyo ama bu adamlar dünya büküyolar Feeenaaaaaaa :D :D
-
Arkadaşlar varmı elinizde sağlam 720p hd bir link?
-
cptprice bunu yazdı
Arkadaşlar varmı elinizde sağlam 720p hd bir link?
kaliteli yok hep sinema çekimi ve böyle güzel bir film öyle mahvedemezsin bluray çıkmasını bekle
-
Buyur hocam bu da 480 ama sanırım sinema çekimi değil ben de şimdi izleyeceğim.
-
Sammy bunu yazdı
Buyur hocam bu da 480 ama sanırım sinema çekimi değil ben de şimdi izleyeceğim.
eyvallah hocam sağol yeni yüklediler galiba ben bakmıştım görememiştim.