Doctus.Org Hacklenmiş.
-
Fakir hack ne a.q,
-
fakir elektrikli ev aletleri
-
Sabah sabah güldürdünüz, büyük ihtimalle gördüğüm en taşak index. :D
-
ne kadar cok kisinin doctusla sikintisi varmis arkadas. doctus sayesinde binlerce kisi bilgisayarindaki virusten, banka hesaplarinin bosaltilmasindan kurtuldu, ayrica doctustaki seviyeli ortam baska hicbir forumda yoktur. Tansu guncel aciklari surekli takip ederdi ama... laptopa gecince bakacam.
-
SpoofU bunu yazdı
ne kadar cok kisinin doctusla sikintisi varmis arkadas. doctus sayesinde binlerce kisi bilgisayarindaki virusten, banka hesaplarinin bosaltilmasindan kurtuldu, ayrica doctustaki seviyeli ortam baska hicbir forumda yoktur. Tansu guncel aciklari surekli takip ederdi ama... laptopa gecince bakacam.
Zamaninda beles antivirusler konusu acilirdi tahribat.com da.. Antiloggerlar falan.. Neyse. -
Ayazz bunu yazdı
Amk görevlendirildik ne demek ya. Sanırsın 100lerce kişilik ekip de, görev dağılımı yapmışlar. Haftasonuna kadar herkes birer site hacklesin gibisinden bir düşünce uyandırıyor kafada.
Hocaları bayram ödevi vermiş. -
Komik harbiden :D
-
Ben doctusu severim, bilgileri olsun kampanyalar olsun paylasırlar..
Nasıl tahribatın kuralları varsa orda da bazı kurallar var onlara uyulması şarttır.
Doctusu kotuleyenler neden kotuluyorlar ki anlamadım...
Doctus eskisi kadar aktif değil son bi kac yıldır, populerliği düşmüştü..
-
_Dert_ bunu yazdı
Ben doctusu severim, bilgileri olsun kampanyalar olsun paylasırlar..
Nasıl tahribatın kuralları varsa orda da bazı kurallar var onlara uyulması şarttır.
Doctusu kotuleyenler neden kotuluyorlar ki anlamadım...
Doctus eskisi kadar aktif değil son bi kac yıldır, populerliği düşmüştü..
düşene tekme vurmayı seviyoruz biz tarikat olarak, aman biri yanlış yapmaya dursun.
ayrıca alternatif site istiyorsanız bizim eski avira, şimdinin neyi hatırlamıyorum onun sitesi var : trsec.net -
index kalkmış ..şuan Bazı korkak orospu evlatları doctus'u hackledikleri icin bir sure ara veriyoruz. yazıyor