Doğa Üstü Olaylar
-
hayda sıçtık salonun ışığı yanıp sönüo m.q evde ayak sesi gürültü yok kimse uyanmadı. e kim yakıo lan bu ışığı gidip bakmam hayatta siz söleyin bakim:D
-
Aga allah aşkına dalga geçme be:)) İnanmamak yada inanmamak sana kalmış ama ben inanıyorum+bu yüzden tırsıyorum biraz:))Olayların gerçekliğinede eminim.Diğer anlatmak istediğim olaydan şüphe bile duymuyorum.Çünkü olayı bizlere anlatan gencin annesi.Niye yalan söylesinki kadın Allah vb. şeylerin içinde geçtiği bi olayda.Üstelik olayları yaşayan oğlu, kim kendi çocuğuna deli denmesini ister ki?
-
la inanıos çatlıcas annatsana:)
-
sıçtınız uykumun içine...
neyse bende anlatayım bari kendiminkini,
Gördüm aslında nasl bişi oldugunu benimde ağzımı kapatmıştı ama delik falan yoktu harbici boğuyodu (kabusta) sonra böle rüyanın içinde dua falan okuyodum bişi duyuyodu dışardan kaçıyordu. Sonra ben bütün gece kabusumda uyumuyodum. Sonraki sabah kabusumda imama gidiyoz adama böle böle camdan girip bogazladı benim diyorum. imam efendi kapatırsanda fark etmez çünkü o kadar kolay paramparça hale gelip birleşebiliyorlarmışki duvarların içinden geçebiliyolar demişti. Bende hassiktiri çekmiştim rüyamda. benim gördügüm meret ince uzun bişiydi böle siyah bişi parlıyo biraz uzun bacaklı parmaklı. incecik bişi ama atik. Çizmiştim scan edip koyarım bir ara...
Bence ne kadar böle işlere merak sarmassan o kadar iyi... -
Vay be neLer yasanmıs.Merak ediyim okuyan eLemanLar size bi tavsiye.Nicksiz özeLLikLe sana.Pc nin sesini ve msn yi aç.Sen oLayLarı okurken biri onLine die ses cıkıyoya manyak oLuyo:D Bide benim psikoLojim bozuk gaLiba a.q.bÖle şeyleri okumak hoşuma gidiyo:D
-
İi başlıyorum o zmn:))
Bahsettiğim eleman kurye.23-24 yaşlarındayken oluyo olay.Şimdi 26 fln olmuştur ya neyse konu dağılmasın.)Bu bizim eleman iri yarı kalıplı biri.Ayıptır söylemesi kavgada 3 kişiyi götürür tek başına.)Zaten kuryeliğide geceleri yapıyodu.O yüzden pek korkmazdı böyle tuhaf işlerden.Yazın insanlar gece vakti falan kapının önünde oturur ya sıcak falan hesabı işte babası annesi falan da bunun kapının önündeler komşularla.Elemanda duşa girmiş.Duşta birşeyler olmuş.Anensi dışarıdan geliyo çocuk duştan çıkmış mı diye.Bakıyo çırılçıplak salonda koltuğa oturmuş.Başka bi yöne bakıyo.Yüzü gözükmüy o yüzden.Annesi yanına gidiyo noluyo falan gibisinden.Sesleniyo eleman yüzünü bi dönüyo güzlerinin içi kapkara.Surat vücut şekli falan kaymış(Çarpılma derler ya buna)Annesi o kadar çirkin olmuştuki anlatamam diyodu bize.Annesi çok korkuyo tabi.Eleman bi anda ayağa fırlıyo annesine saldırıyo öldürmek için.Kadın nasıl baş etsin yapılı adam.Sesleri duyunca babası içeri koşuyo dışarıdan.Çok zor kurtarıyo kadını.Dualar falan derken işte şaşırıyorlar nldu böyle diye.Bizim eleman tam olarak ne gördüğünü anlatamıyo banyoda.Ondan sonra bunu psikiyatrist e götüryorlar.Doktor diyo işte çocuk kafayı üşütmüş diye.ilaçları falan veriyo.Bu ilaçları çoğunuz biliyorsunuzdur insanı embesile çevirir.Kafayı falan uyuşturur.Duygusuz bi mahluğa dönüşürsünüz.Annesi diyo olmaz oğlum bu ilaçları kullanma ben istemiyorum diye.Atıyo çöpe hepsini.Sonra hocaya götürüyo.Hoca binevi hipnotize ediyor çocuğu.Başlıyor bizim eleman ne gördüğünü anlatmaya.Diyo işte duştayken aynaya dönüp baktım.Orda bişey vardı elleri ve ayakları ters gözlerinin içi kapkara.Her tarafı kıllarla örtülüydü diye anlatıyor.çocuğa bakıp saçlarını tarıyormuş(Bi hayal edin elelri ters tarakla saçlarını tarıyo).Sonra işte diyo Kur'an falan okusun sürekli diye.Elemanın o cesur halinden eser kalmıyo.Gece ağlayarak annesinin yanına geliyor anne uyuyamıyorum diye.Annesi dua falan okuyor sürekli.Çocuğun yanından da Kur'an eksik olmuyor.O eleman sabah ezanı okunmadan uyuyamzdı.Bekliyor hep ezan okunsun diye ondan sonra yatıp uyuyor.Bi inanç vardır onlar sabah ezanından sonra ortadan kaybolurlar.Çocuk açıyor Kur'an okuyacak başlıyor ağlamaya.Annesi diyor noldu oğlum diye eleman ağlayarak anne geldiler bana okutmuyorlar diyor.Bunlar Kur'an ın olduğu yere yaklaşamazlar.Sürekli gülüyorlar uzaktan diyor.İşte anlattığına göre çocuğun sabah ezanı okununca bunlar kaçışıyorlarmış etrafa.gözden kayboluyorlarmış.Bu yüzden ancak sabah ezanı okununca uyuyabiliyor.
A.q tüylerim ürperdi yine.yazıyı birazdan bi daha gözden geçireyim eksik yazdığım yer var mı diye sizi bekletmemek için çok fazla gözden geçiremedim.daha sizden çıkarsa olay bende de var.ama en ürktüğüm budur benim -
Thenump az önce söyLediğim oLay geLdi basıma.Tam cocuk koLtuğa oturmuş kısmını okuyordum ki ms de biri oturum açtı az kaLsın ebemin iki harfLisini görüodum:D
-
valla normal bi gün olsa bunu okuduktan sora sabah ezanından önce uyuyamazdım yanlı malesef iki gündür doru düzgün uyuyamıorum şimdi telimide kapatıp yatıorum. odamdada zaten kuranikerim var masamda duruo bişi olmas herhalde nese ii geceler hikaye sağlammış:)
-
:)) Di mi ama.Bu işleri fazla kurcalayınca insan her şeyden nem kapıyor.Ben bu olayları unutmuştum.Takmıyordum kafaya ama topic açılınca hepsi yeniden canlandı.Eve geç geldim.Ses duysam,hayvan geçse yine diyorum noluyo diye.İnsan her olayda bunların parmağı var sanıyo:))
bi de itiraf yapayım burdan.Bir türlü üyelik için kendimi kabul ettiremedim.O yüzden arkadaşın üyeliğini kullanıyorum burda.konuların yarısında ben yarısında da arkadaş aktif.üyeliğe kabul ettirirsem kendimi Mc_cO_By olarak aranızdayım inşallah:))Bi dahaki hikayeyi yazarken bunu editleyip üzerine yazıcam konunun ciddiyeti bozulmasın:)) -
Ezan okundu mu okunmadı mı duymadım ama bende yatayım artık.İnsanoğlunun uyuması lazım di mi:))Bu arada nicksiz aga pm atmışsın yeni gördüm.Yakandayım walla torpille morpille bi tahri-key almam lazım.Yoksa vermiyolar:))o vahsi diye başlayan mail benim görünce küfretme:))Buraya bi kaç aolay daha yazalım ya.Arşiv yaparız:))
Toplam Hit: 53821 Toplam Mesaj: 315