Doğalgaz Kombi Tavsiyesi
-
Evdeki miadını doldurmuş dedi servis. Tamir edilebilir ama pek önermedi. Ömrü bittiyse bitmiştir sonuçta.
Dile kolay 15 yıllık kombi. Aklımda yine Baymak var mevcut olan gibi. Fiyatları da uygun. Orta sınıf bir kombi gibi düşünüyorum evdekini. Tabii eski model malum. Ev 3+1, 130 metrekare
Aradığım fiyat, 20-40 K arası.
Verimli olsun, yoğuşmalı falan. Kullanıcılardan tavsiye alabilirsem sevinirim. Anladınız işte.
F/P ürünü tavsiyesi olan var mıdır?
-
Ben de tavsiyelere açığım.
-
Eca confeu plus almanı tavsiye ederim gram ses cıkarmıyor benım ev 135 mt2 yogusmasız eca var 2 seneye bir temizletirm 12 sene oldu seytan kulagına kursun gayet iyi
CmD tarafından 20/Eki/25 17:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Kombilerin Mercedes'i Buderus'tur. Türkiye'de Bosch tarafından üretiliyor. Parçaları Bosch ile uyumlu olduğundan parça ve usta sorunuda olmaz.
-
evde 8 yıldır ECA var tavsiye ederim.
-
mkyb bunu yazdı
Kombilerin Mercedes'i Buderus'tur. Türkiye'de Bosch tarafından üretiliyor. Parçaları Bosch ile uyumlu olduğundan parça ve usta sorunuda olmaz.
Benim evde Buderus var, ev yapıldığüında takılmış, ev sahibi iyisi olsun demiş bunu takmış. 12-13 sene falan olmuş işte, bu sene eşanjör delindi, yenisine 15kdan fazla fiyat çıktı, dğeiştirmeye (muhtemelen Baymak olacak) karar verdim. Evet kaliteli, evet güzel, evet Mercedes ama parçası da Mercedes parçası gibi ...
-
Viesman aldım, hiç beğenmedim . Çok uğultu yapıyor . Bide 1dk musluk sıcak su kulkandımı 5dk çalışıyor + o süre boyunca peteklere sıcak su yok.
-
ECA confeo serisi iyidir. İngiltereye ihraç edilen bir ürün. Bende 10 yıldır kullanıyorum.
İngiltere ihraç neden önemli dersen; ingiltere belli standart ve verimlilik altındaki kombilerin ithalatını yasaklar ve her kombiyi önce kendi lab da test eder.
https://www.ncm-pcdb.org.uk/sap/pcdbdetails.jsp?pid=26&id=015299&type=105&mid=000248 -
daıkın var ses yok memnunum
-
4. yılım 3+1 evde kullanıyorum memnunum
https://www.trendyol.com/vaillant/vailant-ecotec-intro-18-24-kw-yogusmali-kombi-p-316647558
-
Önceki evimde Bosch Condens 2200i W + oda termostatı kullandım. Epey araştırıp almıştım çok memnundum. Gürültü verimlilik sıcak su konularında aşırı memnundum. Şiddetle tavsiye ederim