Dogo Argentino İzmirde 400 Lira
-
denizde kum biter bu herifte it bitmez :|
-
pazarin bol olsun
-
gene kırma olmasında hocam hayvanlar
-
200 cash ilgilenirsen tabi.
-

Eğer yavrular bu kalitede ise gerçekten bu fiyata çok alıcı bulabilirim size, bende yurtdışından köpek getirip satıyorum ama bu fiyata bu kalitede dogo bulmak çok zor, özellikle yavrular arasında maskeli yavru varsa daha iyi bi teklif yapabilirim size..
-
Diğer yavrular satıldı bir dişimiz kaldı kaporası verıldı bır de bu erkek var elımızde.
yavruları 750 den verdım
-
Güzelmiş Yavrular ...
-
Ozden bunu yazdı:
-----------------------------

Eğer yavrular bu kalitede ise gerçekten bu fiyata çok alıcı bulabilirim size, bende yurtdışından köpek getirip satıyorum ama bu fiyata bu kalitede dogo bulmak çok zor, özellikle yavrular arasında maskeli yavru varsa daha iyi bi teklif yapabilirim size..
-----------------------------maşallah shar yavrularına daha çok benziyorlar :)
-
hayırlı satıslar hacı.
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
Ozden bunu yazdı:
-----------------------------Eğer yavrular bu kalitede ise gerçekten bu fiyata çok alıcı bulabilirim size, bende yurtdışından köpek getirip satıyorum ama bu fiyata bu kalitede dogo bulmak çok zor, özellikle yavrular arasında maskeli yavru varsa daha iyi bi teklif yapabilirim size..
-----------------------------maşallah shar yavrularına daha çok benziyorlar :)
-----------------------------resimdeki yavrular bana ait değil yavru kalitesine örnek göstermek için ekledim o resimleri ama isteyen olursa bu kalitede yavruları yurt dışından getirtebilirim Dogo'lar birçok ırkın birleşimi ile, insan eliyle yaratılmış özel bir ırktır avcılık yetenekleri çok iyi özellikle domuz avlarında kullanılır sanıldığının aksine oldukça sadık ve uysal köpeklerdir ancak yavru alırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus sağırlıktır Dogo'larda sıkça görülür.