Dogru Mu Yaptim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Bugun bir kizla tanistim muhabbeti bagladim ve facbook msnini aldim kizin.

Arkadaslarin evine gittik 3 kisiydik kiz bana 5.30da msn'e gir konusalim demisti ama bunu demeden once kizdan hoslandigimi soyledim.Sattae baktim saat 5ti.Arkadaslara dedim ve arkdaslar bir kiz yuzunden bizi satiyorsun demeye basladi bende arkadaslari birakamadim 10 yillik arkdaslar can ciger.

Kiza mesaj attim ve "biraz gec giricem biraz isim var" dedim.Kizdan hala mesaj yok msne vs girmiyor ama kizdan cok hoslandim ve seviyorum bi gunde nasil asik olabilirsin demeyin oldum...

5.30da msne girseydim kizla iliskim olabilirdi ama arkdaslari kaybederdim , yada arkdaslarla kalip kizi kaybederdim .

Galiba kizi kaybettim cok caresizim ...

Bir yanda sevdigim asik oldugum kiz dige yanda arkdaslar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

O arkadaşların "Biz burada sap sap takılırken bizim zibidi kızla iş bağlayacak" diye düşünüp ondan "Satıyorsun bizi yeaa" demişlerdir.

Bir kızla konuştun diye seni bırakan arkadaşlardan da, arkadaşlarınla konuştun diye seni bırakan kızdan da bir şey olmaz bence...

Ki bana sorarsan kız seni bırakmadı rahat ol.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:
    -----------------------------

O arkadaşların "Biz burada sap sap takılırken bizim zibidi kızla iş bağlayacak" diye düşünüp ondan "Satıyorsun bizi yeaa" demişlerdir.

Bir kızla konuştun diye seni bırakan arkadaşlardan da, arkadaşlarınla konuştun diye seni bırakan kızdan da bir şey olmaz bence...

kiz hala yok valla bi tek duyguyu bu kizda hissetmistim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bekle biraz. gönlü yoksa salla. kızı görme şansın varsa konuş anlat durumu.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kızın fazla üstüne gitme... gönlü varsa zaten kendisi gelir... gönlü yoksa tın yani...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    hocam kızı da bırak, o arkadaş müsveddelerini de.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ufak şeyler bunlar.

Claros kızı, arkadasları da bu muhabbeti çoktan unutmuştur bile kanımca.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:
    hocam kızı da bırak, o arkadaş müsveddelerini de.

arkadaslari biraz anlayisli olsa guzel olurmus

+

bosver kizi arkadas her zaman bulunmuyor

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek
    bu tür arkadaşlar bende de vardı yok bilmem satıyorsun bilmem ne nefret ederim bu tür arkdşlardan satmakla ne alakası var yawrucuklarım.aynı şey bende de oldu gitme o kızın yanına yoksa bizi satmış olacan dediler ben de gitmedim bi gün baktım bi arkdaşım bi kıızı görünce koştu beni unuttu .öle arkdaşların taa amk kaç senederi arkdaşsın madem bu tür şeyleri sorun etmemen lazım

no sex no hayat
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek
    benimde çok sevdiğim arkdaşlarım vardı ama kız arkaşları gelince sen kız arkdaşınla ilgilen diyordum.yani onlar senin yerinde olsalar çoktan kızın yanına gitmişlerdi bile kıskanıyorlar seni kıskanmasalar benim yaptığımı yaparlardı git kızın yanına kızı tavla derlerdi o tür arkdaşların amkk o....çları

no sex no hayat
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek
    VIGILANTE bunu yazdı:

katılıyorumm, o arkadaşların seni kıskanıyorum olum yoksa buna sevinmeleri lazımdı.bizim bi ark vardı sürekli kız ark tel açınca yanımızdan giderdi ama biz bunu sorun etmezdik yani sorun arkdaşların da.bend e bu tür sap komplexli arkdaşlardan çok çektim

no sex no hayat
Toplam Hit: 1957 Toplam Mesaj: 12