Doğuhan Gidiyo [Son Mektup]
-
Baktım herkes mektup yazıp ayrılıyo tarikatten. ben de Mektubuma burda başlarken artık tarikatin Doğuhansız olucağını soylım. Banla beni.. banla ne duruyosun antikky. Feleğin namert çarkının üzerine bir click te sen tıkla. Tikky olmadıgım halde hep bok atıldı ve hiç adminlik verilmedi bana, konularım silindi, mesajlarım editlendi. olsun yine de ozliycem sizi :):) (dayanamadım gulmeden kusura bakmayın) beni çok ozlıceksınız hee.
Büyüksün baba.. Ver elini öpem.. gitara ayırdıgım vakti bilgisayara ayırmadım.. kızlar ayırdıgım vakti "çaylak" müridlere yardım için kullanmadım.. absürt grafikler yerine bilet kesme programı yazma işini reddettim. Tarkan ın baldızının web sitesini hackledim (çarpılcam) bi de vatansever geçindim. Criminal a çay borcum var beyoglundan.
Neyse tarikat hayatım boyunca telgrafın tellerine mandalar yuva yaptı.
Siz bu satırları okurken Macintosh"umun masaüstünde olcam.
Format C:\ -
la burda bile özentilik =).neyse sewindim hadi bye =)
-
oleyyyy cok sevindim supersin ya hep bunu beklemiştik nezaman gidicek die :d
-
tamam doguhan git birsey demiyorum ama
criminal e cay borcunu odemeden hicbiryere gitme gidemezsin.
Not: criminal e en son cay icelim dedigim zamanin ustunden yaklasin 9-10 ay gecti. sende icene kadar bi o kadar gecer.
doguhan gitme be. tarikatin timbirdayan neseli sesisin sensiz sessiz olurmu buralar. -
Yeni bir çağ açılıyor !
Sevinçten ölüyorum !
TBT bir dangalaktan kurtuluyor !
Tikky Bozuntuları Derneği keyfetti. Liderleri geri dönüyor !
Seni sevmiyoruz dogukan :D sevmiyoruz lan zitir git :P
popülarite kurbanı emperyal uşağı kapitalist gitarist dümbük tikky bozuntusu hipna kılıklı özneti :p (a4tech nasıldı ? ) -
güle güle
-
bende seviniyordum gidecek diye :))
konu geyiğe döndü a.q. oraya da taşındı
-
Vasiyet şudur;
Dev ekran monitörler exploit e kalsın ki iyi gorup yalan yanlış anlamasın
Ses tesisatım real kürde. kulakları patlayan ilk kürt olun diye
diğerlerine de var bi şeyler ama oyunu bozuyorum.
tamam antikky. geyiğe taşıyabilirsin :) eglence bitti :):):) -
hayatta başarılar Format C:\
-
geyik bölümünede güzel yakıştı :)
güle güle ne diyim, zaten pek sevmezdim kendisini msnde slm dahi almıyodu napiyim ben öle müridi iyi oldu -
tahmin ettiğimiz gibi id 10.000 ve üstünün düşüncelerini aldık :) onlara tahribatta 4. yıl hediyesi olarak platin maketimi vercem.
Toplam Hit: 3502 Toplam Mesaj: 22