Doğum Günü Hediyesi
-
Arkadaşlar bir kız arkadaşım var aramızda birşeyler olsun diye çabalıyorum ama biraz benden büyük olduğu için pek pas atmıyor neyse sıkıntı değilde önümüzdeki günlerde doğum günü olacak enteresan güzel bir hediye ne alabilirim
-
Doğum günüyse iyi fırsat hediye olarak duygularını mektup gibi yaz ver tabi pas vermiyo :/ hediye olrak gorurmü hosuna gidermi ne der sonra g.t gibide kalmak kotu yani tereddutte kaldım bak şimdi
-
yemez hacı hediye ile pek tavsiye etmem
-
Bpnny Food dan çikolatalı çiçek siparişi veriyorum
-
yakın arkaşlarından biriyle yada bir kaçıyla anşal ve bir kafede kendisine yaş günü pastası kestir mumlar içinde çok hoşuna gidecektir...sonrada kafana göre bir hediyye falan verirsin... ( kırmızı bir gül ve parfüm ntavsiye ederim )...
-
Biraz benden büyük derken kaç yaş büyük?
Sizin yaş aralığınız nedir?
Örneğin 3 yaş büyükse, 25-28 arası sorun olmaz ama 17-20 arası olur!
Hele onu bi de bakalım?
Eğer yaşınız küçükse biraz zor tavlarsın. Öyle hediyeyle romantizmle olmaz.
Git 3-4 ay spor yap, sağlam bi vücud yap. Üstüne başına güzel şeyler al çık karşısına.
İlle de yok ben hediye düşünüyorum diyosan eğer kızın doğumgününe de daha varsa:
1-) Çalabildiğin bi enstruman varsa al eline, bi şarkı söyle, videoya kaydet. Sonra gel bana sana güzel bi dvd kapağı yapayım. Git onu çıkart bi kırtasiyede, koy kabın içine. CD'yi de koy içine ver gitsin.
2-) Çalabildiğin bi enstruman yoksa yazı yaz. Kısa bi hikaye yazabilirsin mesela, kitap gibi bastırırsın falan. Kapak istiyorsan onu da yaparım.
3-) Hiç bi yeteneğin yoksa git accesories'dan bi kolye al. Güzel bişey al ama beğensin taksın yani.
-
dogum gununde hediye alirsan cok siradan olmaz mi hocam ?
herkesin yaptigi sey nihayetinde ...
( demek istedigim sonucta kizin dogum gunu ve herkes hediye alacak ... ve senin aldigin hediyeyi de normal gorecek.
baska bir gunde ozel hissettirmen lazim)
baska bir gun yani normal bir gun hediye ve/veya cicekle gitsen daha iyi olur kanimca.
-
kızı ilk gördüğün günü saatiyle birlikte hatırlıyorsan onları analt kıza baya mutlu oluyorlar o zaman ben dememiştim çok mutluydu sonra. . .
edit: anlatırken tüm ayrıntıları vermelisin yanlız sütünde bu vardı saçların böyleydi eğero an konuştuysanız sana şunu sormuştum sen bunun söylemiştin tarzı
asiminnesli tarafından 17/Kas/12 21:33 tarihinde düzenlenmiştir -
eğer başbaşa kalma şansınız varsa bir şişe şarap, 2 kadeh ve bir buket çiçek al derim ben
-
mahzal bunu yazdı
Biraz benden büyük derken kaç yaş büyük?
Sizin yaş aralığınız nedir?
Örneğin 3 yaş büyükse, 25-28 arası sorun olmaz ama 17-20 arası olur!
Hele onu bi de bakalım?
Eğer yaşınız küçükse biraz zor tavlarsın. Öyle hediyeyle romantizmle olmaz.
Git 3-4 ay spor yap, sağlam bi vücud yap. Üstüne başına güzel şeyler al çık karşısına.
İlle de yok ben hediye düşünüyorum diyosan eğer kızın doğumgününe de daha varsa:
1-) Çalabildiğin bi enstruman varsa al eline, bi şarkı söyle, videoya kaydet. Sonra gel bana sana güzel bi dvd kapağı yapayım. Git onu çıkart bi kırtasiyede, koy kabın içine. CD'yi de koy içine ver gitsin.
2-) Çalabildiğin bi enstruman yoksa yazı yaz. Kısa bi hikaye yazabilirsin mesela, kitap gibi bastırırsın falan. Kapak istiyorsan onu da yaparım.
3-) Hiç bi yeteneğin yoksa git accesories'dan bi kolye al. Güzel bişey al ama beğensin taksın yani.
En mantıklı cevabı cool bir şekilde veren bu arkadaşımızı tâkdire şayan hareketlerinden ötürü alıntı yaparak üstünden geçiyorum.
-
EnerJiC bunu yazdı
Bpnny Food dan çikolatalı çiçek siparişi veriyorum
Bunu onaylıyorum ben, bir erkeğin kalbine giden yol nasıl midesinden geçiyorsa, bir bayan için de öyle bence, ve alan kişi eğer bu olaydan bihaberse mükemmel bir sürpriz oluyor. Meyve çikolata karışımını tavsiye ederim. :)
http://www.facebook.com/bonnyfoodtr/app_165841283485887 <---- Bu adresten de 20tl indirim kuponu kazanabilirsin ;)