Dolandırıcılığın Bu Kadarı. Tam Komedi.
-
ShockMan bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Openofficei uTorrenti BSPlayerı falan indirmek için para verip üye mi olacakmışız ben mi yanlış anlamışım :D
sen doğru anladın :D üye oluyorsun , program indiriyorsun sonra senden 99 TL istiyorlar Aylık 99 TL ödeyen herkeze +11 ay bedavaymış :Dİyide Her Ay 99 Tl cik Ödeyip 11 Ay Bedava Almak Nasıl Bir Mantıktır.. Ben Oraya Saplandım Kaldım.
olayın hiç bir yerinde mantık yok ki :) -
THT2005 bunu yazdıShockMan bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Openofficei uTorrenti BSPlayerı falan indirmek için para verip üye mi olacakmışız ben mi yanlış anlamışım :D
sen doğru anladın :D üye oluyorsun , program indiriyorsun sonra senden 99 TL istiyorlar Aylık 99 TL ödeyen herkeze +11 ay bedavaymış :Dİyide Her Ay 99 Tl cik Ödeyip 11 Ay Bedava Almak Nasıl Bir Mantıktır.. Ben Oraya Saplandım Kaldım.
olayın hiç bir yerinde mantık yok ki :)donanım da buna benzer bı konu vardı adamlar eve ıhbar vs gonderıyor sadece maılde kalmıyor dıye okumustum
-
beyler :(
-
hemen 10 yıllık üye olayım çok cazip
-
Hurrraaaa çok iyi yaaaaa tam tarzım bir site hemen üye olup 10 bin milyon tl lik program indireyim:)
-
Restorandan kalkarken 10 milyar hesap gelmesi gibi salakca bi dumen bu ya kim yiyor bunu
-
lan burası çorlu yarın gidip buraya bir ugrayım sepette alıp gidecem program almaya bakım ellerinde ne var
-
Bu tarz bir dolandırıcılığı geçmişten anımsıyorum. Ücreti yasal yollardan tahsil edebiliyorlardı sanırım.
Mc_cO_By tarafından 20/Ara/12 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Mc_cO_By bunu yazdı
Bu tarz bir dolandırıcılığı geçmişten anımsıyorum. Ücreti yasal yollardan tahsil edebiliyorlardı sanırım.
aynen öyle bişey vardı. ücreti programlar için değil üyelik ücreti olarak yasal yoldan alıyolardı sanırım.
-
- capacity - Carausel - Marmara form dan kasılan üyeliklerin parasını kimlerden alacaklar çok merak ediyorum :)
Birde Böyle bir madde yazmışlar: :) :D :P
8-) İnternet kafelerden sahte üyelik açılamaz mı?
HAYIR. Bu mümkün değildir. Sitemiz en son bilişim teknolojisiyle donatılmıştır. Bu durumlara karşı yuksek kapasitede güvenlik sistemi vardir.