Dolandırıldım...
-
Arkadaşlar ben internet üzerinden tanımadığım birinden telefon aldım adam kargoya verdi telefonu sonra ben aradım kargoyu alındığına dair onay aldıktan sonra parayı yatırdım postaneye adam yarım saat sonra kargoyu iptal ettirmiş adamın telefon numarası, ev adresi, msn adresi filan var ne yapabilirim bu adama
-
Yuh ya millete bak neler yapıyo...Vicdanda yok şerefsizlerde...Hacı bütün herşeyi (delilleri) msn loglarını vs. topla bir dosya'da ver polis amcalara...O zaman görsün bakalım mürid'i dolandırmak neymiş.
-
kardeşim hemen adliyeye cumartesi pazar nöbetci savcı bulunuyor. orda bir dilekce ve loglar elinde bulunan deliller vb götür bir kac saat içinde polis amcaları evine yollarla ibne görsün bakalım mürit dolandırmak neymiş :@
-
Nick: Acıkgöz :S
Elinde herhangi bir belge varmı. Yada aynı şehirdeysenız illegal yolları dene
Ayrıca
Tahribat Forum
Donanım & Driver
Dolandırıldım... -
Hcı istanbuldaysa dolandırıcı tanırım belki ben :) Hangi şehirde?
-
elimde msn log ları yok sadece adres tel numarası msn adresi var bide ismi bunlar iş görürmü
-
önce adamla tekrar iletişime geçmeye çalış eğer makul bir cevap alamazsan savcıya şikayet edeceğini söyle, eğer yola gelmezse, git şikayet et, hemen tepesine binerler, bulamazlar diye korkma kesin bulurlar, sen sadece elindeki tüm verileri savcıye vereceğin dosyaya ekle.
eğer sana mail yolladıysa, mailden ip adresini alabilirsin. ip demek adres demek :)
-
Hcı istanbuldaysa dolandırıcı tanırım belki ben :) Hangi şehirde?
-----------------------------
antalyadan manavgat
-
gidebiliosan çek git adamı bul kafasına bas gel o kadar
-
Görmez.1-2 Sağlam arkadaşını toplayıp evine git.
Birgüzel döv alacağını da al evi dağıt kaç.
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Görmez.1-2 Sağlam arkadaşını toplayıp evine git.
Birgüzel döv alacağını da al evi dağıt kaç.
-----------------------------Bu adamın ruhunda gangsterlik var :)