Dolar Ne Olur ?
-
Selamlar Arkadaşlar
Yılbaşından sonra dolarda düşme olur mu tahminleri alalım :)
-
ben uzun süre 2.9 bandından devam edeceğini düşünüyorum .. 2.8 e iner 3 e çıkar ama buralada olur yani ..
siz yine de bana güvenmeyin amk .. 2.2 den dolar bozdurdum 2 ay sonra 3 e çıktı
-
3 bandında seyreder.çok bişi olursa 3.1 fln... haberleri takip et.bu arada azarbecan batıor yavs
-
arabistandı zannedersem, petrol fiyatlarına yüzde elli zam yapacakmış bunun da dolara etkisi olur zannımca, işin piri hocaların konuyla ilgili fikirlerini bekeriz
-
makets bunu yazdı
arabistandı zannedersem, petrol fiyatlarına yüzde elli zam yapacakmış bunun da dolara etkisi olur zannımca, işin piri hocaların konuyla ilgili fikirlerini bekeriz
Ülke içi satış fiyatlarına zam yapıyor bizi bağlayan bisi değil
Azerbaycan tr yanında durunca devalüasyon yaptılar orda işi zor azerilerin
Doları dusurme gibi niyeti yok kimsenin ama ipin ucunuda bırakmazlar dolanır olduğu yerlerde
-
xxjokerxx bunu yazdımakets bunu yazdı
Ülke içi satış fiyatlarına zam yapıyor bizi bağlayan bisi değil
Azerbaycan tr yanında durunca devalüasyon yaptılar orda işi zor azerilerin
Doları dusurme gibi niyeti yok kimsenin ama ipin ucunuda bırakmazlar dolanır olduğu yerlerde
bizim yanımızda durmalarıyla ilgisi yok. petrol üzerinde ki düşüşle 6-8 ay önce ilk devülasyonu gördüler. son zamanlarda 35 dolara düşmesiyle 2.si oldu. Azerbaycan'ın enerji satışıyla yaşayan bir ülke olduğunu unutmayalım. malesef ki üretimleri olmadığı için bu doğal. birde üstüne rafinelerinden biri hasar gördü.. + içte dinci ayaklanmaları ve dışta ermenilerle savaşları var.
attackatak tarafından 29/Ara/15 08:03 tarihinde düzenlenmiştir -
son 10 yıllık dolar grafiğine bakarsanız eger dolardaki düşüş ve duraksamaların genel grafikteki hareket kabiliyeti yok denecek kadar azdır.
dolar hiçbir zaman kaybetmez. dolar düşücek diyen beyinlerin tamamı osmanlı ocakları zihniyeti taşıyor. yazık.
-
ABD paraları toplamaya başlayacağından bu saatten sonra doları 1.5, 2 civarında görmemizin hayal olduğunu düşünenlerdenim. Doların lale devri bitmek üzere.
-
korkarabatak bunu yazdı
son 10 yıllık dolar grafiğine bakarsanız eger dolardaki düşüş ve duraksamaların genel grafikteki hareket kabiliyeti yok denecek kadar azdır.
dolar hiçbir zaman kaybetmez. dolar düşücek diyen beyinlerin tamamı osmanlı ocakları zihniyeti taşıyor. yazık.
10 yıldır düşük faiz ile bu haldeyken faizler yükseltilmeye başlanan bugünlerde 2-3 yıl sonra 4 lira hayal değil gibi geliyor. Uzun vadeli yatırım yapacaklar tercih edebilir. Ama orta ve kısa vadede düşüş beklenebilir.
Bana kalırsa biraz düşecek veya bu seviyede seyredecek, sonra 1-2 saat içinde sikip geçecek. yani birileri yine paraya para demeyecek. ama o gün hangi gün bilemezsin. sıkıntı orda.
-
Yıl sonun da 4 lirada,
-
Dolar 3.01 gördü kim dedi düşecek çarmıha gerelim .)