Dolar Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Selamlar Arkadaşlar

Yılbaşından sonra dolarda düşme olur mu tahminleri alalım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

ben uzun süre 2.9 bandından devam edeceğini düşünüyorum .. 2.8 e iner 3 e çıkar ama buralada olur yani ..

siz yine de bana güvenmeyin amk .. 2.2 den dolar bozdurdum 2 ay sonra 3 e çıktı

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

3 bandında seyreder.çok bişi olursa 3.1 fln... haberleri takip et.bu arada azarbecan batıor yavs

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

arabistandı zannedersem, petrol fiyatlarına yüzde elli zam yapacakmış bunun da dolara etkisi olur zannımca, işin piri hocaların konuyla ilgili fikirlerini bekeriz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    makets bunu yazdı

arabistandı zannedersem, petrol fiyatlarına yüzde elli zam yapacakmış bunun da dolara etkisi olur zannımca, işin piri hocaların konuyla ilgili fikirlerini bekeriz

Ülke içi satış fiyatlarına zam yapıyor bizi bağlayan bisi değil 

Azerbaycan tr yanında durunca devalüasyon yaptılar orda işi zor azerilerin

Doları dusurme gibi niyeti yok kimsenin ama ipin ucunuda bırakmazlar dolanır olduğu yerlerde 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı
    makets bunu yazdı

Ülke içi satış fiyatlarına zam yapıyor bizi bağlayan bisi değil 

Azerbaycan tr yanında durunca devalüasyon yaptılar orda işi zor azerilerin

Doları dusurme gibi niyeti yok kimsenin ama ipin ucunuda bırakmazlar dolanır olduğu yerlerde 

bizim yanımızda durmalarıyla ilgisi yok. petrol üzerinde ki düşüşle 6-8 ay önce ilk devülasyonu gördüler. son zamanlarda 35 dolara düşmesiyle 2.si oldu. Azerbaycan'ın enerji satışıyla yaşayan bir ülke olduğunu unutmayalım. malesef ki üretimleri olmadığı için bu doğal. birde üstüne rafinelerinden biri hasar gördü.. + içte dinci ayaklanmaları ve dışta ermenilerle savaşları var.

attackatak tarafından 29/Ara/15 08:03 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

son 10 yıllık dolar grafiğine bakarsanız eger dolardaki düşüş ve duraksamaların genel grafikteki hareket kabiliyeti yok denecek kadar azdır. 

dolar hiçbir zaman kaybetmez. dolar düşücek diyen beyinlerin tamamı osmanlı ocakları zihniyeti taşıyor. yazık.

tabi lan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

ABD paraları toplamaya başlayacağından bu saatten sonra doları 1.5, 2 civarında görmemizin hayal olduğunu düşünenlerdenim. Doların lale devri bitmek üzere.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    korkarabatak bunu yazdı

son 10 yıllık dolar grafiğine bakarsanız eger dolardaki düşüş ve duraksamaların genel grafikteki hareket kabiliyeti yok denecek kadar azdır. 

dolar hiçbir zaman kaybetmez. dolar düşücek diyen beyinlerin tamamı osmanlı ocakları zihniyeti taşıyor. yazık.

10 yıldır düşük faiz ile bu haldeyken faizler yükseltilmeye başlanan bugünlerde 2-3 yıl sonra 4 lira hayal değil gibi geliyor. Uzun vadeli yatırım yapacaklar tercih edebilir. Ama orta ve kısa vadede düşüş beklenebilir.

Bana kalırsa biraz düşecek veya bu seviyede seyredecek, sonra 1-2 saat içinde sikip geçecek. yani birileri yine paraya para demeyecek. ama o gün hangi gün bilemezsin. sıkıntı orda.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yıl sonun da 4 lirada,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Dolar 3.01 gördü kim dedi düşecek çarmıha gerelim .)

Toplam Hit: 3102 Toplam Mesaj: 31
yılbaşında dolar ne olur