Doldurma Parfüm
-
hocam parmümcü karı tavsiye etti aldım diesel al. çiçek özlü mü ne öle bişiymiş güzel bişi. bi de one million al o daha çok hoşuma gidiyore
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------hocam parmümcü karı tavsiye etti aldım diesel al. çiçek özlü mü ne öle bişiymiş güzel bişi. bi de one million al o daha çok hoşuma gidiyore
-----------------------------
hocam dp one million iyi yapamıyor diye okumuştum,bu şekilde kullanan varsa aramızda yazarsa güzel olur. -
ehveniser bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------hocam parmümcü karı tavsiye etti aldım diesel al. çiçek özlü mü ne öle bişiymiş güzel bişi. bi de one million al o daha çok hoşuma gidiyore
hocam dp one million iyi yapamıyor diye okumuştum,bu şekilde kullanan varsa aramızda yazarsa güzel olur.
-----------------------------ben yeni aldım usta gayet iyi. ilk başta tabi her doldurmada olduğu gibi ultra bi alkol kokuyo 3 5 dk sonra güzel oluyo. orjinalini de kullandım one millionun neredeyse aynı. bi kız üzerinde denedim orjinalle doldurmayı fark edemedi(doldurmadan habersizdi o farkında olmadan denettim farketmedi.)
-
Bnde ask iksirinden armani black code kullanıyorum ama bozdular sanki, değiştirmeyi düşünüyordum konudakileri not aldım.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------ehveniser bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
hocam dp one million iyi yapamıyor diye okumuştum,bu şekilde kullanan varsa aramızda yazarsa güzel olur.
-----------------------------ben yeni aldım usta gayet iyi. ilk başta tabi her doldurmada olduğu gibi ultra bi alkol kokuyo 3 5 dk sonra güzel oluyo. orjinalini de kullandım one millionun neredeyse aynı. bi kız üzerinde denedim orjinalle doldurmayı fark edemedi(doldurmadan habersizdi o farkında olmadan denettim farketmedi.)
-
Boss cok iyi bi ara armoni hill de kullandim blacke gore daha iyiydi sanki.
-
usta salı günki buluşmaya geleceksen test etme imkanın var :)
-
Bende kıza aldırdım... güzel birşey almış... Ama mrkasını filan bilmiyorum
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------usta salı günki buluşmaya geleceksen test etme imkanın var :)
hocam yüzde 40 gelme ihtimalim var.gelirsem bakarız :) -
hacım dp den alacaksın r3 yada L11 kızlar bu ikisine hasta birisi rochas digeri lolita lempiçpa r3 ü axe dark ın deosu ile kullanırsan çok dikkat çekiyor ısırmalık bi koku diyor kızlar.