Dolu Olmasına Rağmen USB'min İçeriğini Göremiyorum?
-
Arkadaşlar merhaba.
8 GB USB'me proje ödevimi attım, okulda sunum yapmam gerekiyordu. Bir hataya düştüm başka yerde ödevin ve notların yedekleri yoktu.
Okula gittim, bilgisayara taktım, sunumumu yaptım ama eve geldim usb'yi çalıştırdım klasörün içi boş.
Hiçbir şey yok. Gizli dosyaları göster diyorum yine yok.
Orijinal Kaspersky var bende, tarattım 1 tane virüs buldu, temizledi, ama klasörün içinde hiçbir şey görünmüyor.
Ama Bilgisayarım'dan baktığınızda 5,6 GB dolu görünüyor.
İçinde çok önemli dökümanlarım var. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
-
hocam windows 7 kullanıyosan flash ın içine girdikten sonra arama yerine *. yaz dene bi olması lazım.
-
cmd
L:
cd\
attrib -h -r -s -a *.* /s /d
del *.exe
del *.ini
del *.inf
chkdsk L: /f /xnot : L: flash diskin sürücü harfi :|
yap bakalım sonuç ne olacak. -
kakaO bunu yazdı
hocam windows 7 kullanıyosan flash ın içine girdikten sonra arama yerine *. yaz dene bi olması lazım.
Tamam hocam sadece klasörlerim değil, bütün sistem dosyaları da ortaya çıktı :)
-
SARI bunu yazdı
cmd
L:
cd\
attrib -h -r -s -a *.* /s /d
del *.exe
del *.ini
del *.inf
chkdsk L: /f /xnot : L: flash diskin sürücü harfi :|
yap bakalım sonuç ne olacak.Bu işe yaramadı hocam teşekkür ederim :)
-
Klasör özelliklerinden "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" yazan yerdeki tiki kaldır ve usbye bir daha bak...
-
winrarla birlikte aç bakayım bi...
-
hocam önce winrarla içine bak oradan alabiliyorsan al
haa olmuyorsa hızlı biçimlendirme yap ve flash'a başka veri yazmadan veri kurtarma yüzde 90-95i gelir
-
çalıştır> cmd>flash in harfini yaz iki nokta koy (orn f:) enter > attrib -h -r -s *.* /S /D enter alt satırda tekrar flash in harfini gorene kadar bekle alt satıra geçince tamamdır 6 yıldır kullandığım yegane yöntem. edit: boşluklara dikkat. heza tarafından 05/Nis/13 11:44 tarihinde düzenlenmiştir
-
http://www.tahribat.com/Forum-Usb-Virusleri-Icin-Kesin-Cozumler-171915/
Vay amk..
Boşuna yazmışım bu kadar şeyi..
Kaan tarafından 05/Nis/13 14:51 tarihinde düzenlenmiştir -
çizik