Domain Arayanlara Müjde! Alan Adınızı Biz Buluyoruz.
-
www.TavsiyeDomain.com
Bir web sitenin marka olacak kadar sermayesi yoksa iyi bir alan adına sahip olması şarttır. Çoğu kişinin alan adı bulmakta zorluk çektiğini biliyoruz ve size profesyonel bir hizmet sunuyoruz.
Nasıl çalışıyoruz?
Yüzlerce domain üretip aralarından en iyilerini seçiyoruz,
Daha önce kullanılmış güzel domainler olabileceğini düşünerek 1 ay içerisinde düşecek domainler arasında araştırma yapıyoruz,
Ve kesinlikle memnun kalacağınız 20 kullanılabilir alan adını size sunuyoruz.
- Sitenizin içeriğini ve varsa istediğiniz kelimeleri belirtin,
- Üzerinde yoğun bir şekilde çalışalım,
-24 Saat sonra 20 mükemmel alan adını size iletelim.
Hangisini seçeceğiniz size kalmış.
-
Arkasından iyilerini reg edip 50 katı fiyata iteleme olmazsa güzel bir servise benziyor. Bir domaintools gold hesabı ve eşanlamlılar sözlüğü ile hala güzel domainler yakalamak mümkün
HolyOne tarafından 06/Mar/13 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
ücret nedir? ücretsiz yapmıyorsundur sanırım boyle birşeyi
-
siteye girmemle çıkmam bir oldu.
-
RotKerim bunu yazdı
ücret nedir? ücretsiz yapmıyorsundur sanırım boyle birşeyi
ücret sitede yazıyor dostum 30tl
-
sitenin yarısı yok görünmüyor bende.
-
Beğenmezsem ne olacak ?
-
ErotikPanda bunu yazdı
Beğenmezsem ne olacak ?
Çoh güzel soru.
-
Gharzvog bunu yazdı
site senin mi bilmiyorum ama siteyi bi bitirip öyle açsaydınız konuyu bu siteye giripte para ödiyecek adam salaktır diye düşünüyorum hiçbir güvence koymadan adamın fatura bilgilerini istemişssiniz
-
ErotikPanda bunu yazdı
Beğenmezsem ne olacak ?
garanti veriyorum, size abuk subuk oyun123.com gibi rasgele domainler verilmiyecek 20 tane makbul düzeyde ve en az 3 ünden biri arasında kalacağınız alan adları sunucaz beğenmeme şansını düşünmüyoruz.
S0KR4T3S tarafından 06/Mar/13 23:01 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdıGharzvog bunu yazdı
site senin mi bilmiyorum ama siteyi bi bitirip öyle açsaydınız konuyu bu siteye giripte para ödiyecek adam salaktır diye düşünüyorum hiçbir güvence koymadan adamın fatura bilgilerini istemişssiniz
Site her gün girilecek bir forum vs. değil o yüzden kullanışlı ve açıklayıcı olması önemli olan o açıdanda yeterli