




Domain Host Firma Önerisi
-
-
-
güvenlimidir ki
-
-
csabanci bunu yazdı
host alastry önerimdir adamlar ilgileniyor 30 dk içinde cevap geliyor normalde ciddi anlamda ddos a karşı iyler bugün 130 gbps saldırı geldi dayanamadı orası ayrı mevzu ama iyidir
-
csabanci bunu yazdı
güvenlimidir ki
valla hocam onu bilemem .
bide bu var ikiside ucuz . benim özellikle dikkat ettiğim aldığımız firmanın herhangi bir hacklenme durumunda . bilgilerimin şifrelenip şifrelenmediği . yanlış hatırlamıyorsam ikiside ssl kullanıyor .
ben hostlara özel şeylerimi vermem . vereceksem giderim hostagor dan felan alırım . çok fazla web site barındırdığı için benim ki anonim olarak geçer .
-
Türkiye'de işini en iyi yapan firma bana sorarsan ihs telekom.
Şimdiye kadar en ufak bir problem yaşamadım
-
1and1 de 1 dolar .com şu anda. Host olarakta güzel host u kullanıyorum daha bir sıkıntı çıkmadi sabah 4 5 gibi bile hemen dönüş yapıp sorumu yanıtliyorlar. 100 gb bandwich 1 gb alan 30 lira yıllık (eu)
-
-
-
2 yıldır Alastyr kullanıyorum. Domainde hostda alastyrda. Bugüne kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım. Açtığım ticketlara yarım saat içerisinde cevap verirler. Tavsiye ederim.