Domain İstek
-
Domain konusunda VideoJockey ile çalışabilirsin. Güven açısından sıkıntın olmaz. Tahribat'ın domain-host-VPS işlerinde ki pirlerindendir. Hangi uzantı dersen; .com derim. Malum düz ayak. com.tr istiyorsan Linesis'de hesabım var sanırım 36 TL'ye satıyorlardı.
-
Bir domain almak çok zor bir şey değil..
Bence, Türk olsun yabancı olsun SAĞLAM firmalar ile çalışmalısın..
Daha geçen gün http://www.ihs.com.tr den .pro uzantılı domain aldım..
Kredi kartın var ise domain almak 3 - 5 dakikalık bir iş...
Ciddi firmalarda kredi kartı bilgilerin tutulmaz, bu yüzden SANALKART bulacağım diye boşuna yorulma..
Bir de oturduğun / yaşadığın yeri belirtmemişsin..
Kendi şehrinden bir firmaya giderek elden para ödemek suretiyle de domain satın alabilirsin..
Bir de .com .net .org dışındaki mesela .com.tr domain için belge ibraz etmen gerekiyor..
Belge ile şart şurt ile uğraşmadan kolaylıkla .com .net .org uzantılı domain alabilirsin..
Almayı istediğin domain öncelikle .com uzantılı olsun..
SerYolcu tarafından 14/Ağu/12 16:50 tarihinde düzenlenmiştir -
VideoJockey bunu yazdı
Gel hocam elimden gelen desteğide ücretsiz sağlarım.
@RootB daha geçen gün türk mürk demiyodun vps dileniyordun. Dengesiz dengesiz yorum yapma.
" İlla ki alıcaksan Türk firmalarını asla kullanma. " gibi.
Bir adet domain satın aldım az önce :)
-
ben
yağmurluşiir.com
şeklinde birşey almak istiyordum
ama siz aldıysanız, size minnettarım ve üçreti neyse hesabınıza yollarım..
-
asi27 bunu yazdı
ben
yağmurluşiir.com
Hocam eğer bana söylüyorsanız ben kendi açacağım site için satın aldım :) Hazır müridi görmüşken söyleyeyim demiştim.
-
XanTos bunu yazdıasi27 bunu yazdı
ben
yağmurluşiir.com
Hocam eğer bana söylüyorsanız ben kendi açacağım site için satın aldım :) Hazır müridi görmüşken söyleyeyim demiştim.
:) Memnun oldum aldığınıza, teşekkürler ilgi ve güveniniz için. Az önce arkadaşta online desteğe geldi işlem için fakat alamadı.
-
ben 1 yıl kadar önce ihs den almıştım, panelleri güzel, yaptığım değişikliklerin falan etkin olma süresi ortalama 2 saniye (dns güncellemesi, whois bilgileri gizleme falan)
vj'den de alabilirsin yardım gerektiğinde çabuk ulaşabilmek adına
-
VideoJockey hocam ixirhostmu senin? , ordan reseller mı var
-
domain konusunda herkes sakın alma kazıkçı bunlar hey hey diye konuşsada gittim isimtescilden aldım. o kadar domainim var isimtescilde bir kere olsun sorun çıkmadı türk firma mı zikti sizi diycem olmuycak. türkiyede firmalara kdv aldıkları için millet godady vs sitelerden alıyor. ama ingilizcen yoksa git isimtescilden ala kullanımı basittir. turkticaretten sakın alma ben öyle salak saçma firma görmedim ns adresi tanımlamak için 5 tl istiyorlar. isimtescil candır. kadriye ablamızada burdan selamlar :D seviyom seni gız :D tamam şımarma hemen otur yerine ruhospu :D
-
bende yaklaşık olarak 5 senedir domainlerimi hep isimtescilden alırım. Şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım..