folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Domuz Gribi Aşısı Vurduracakmısınız...

Domuz Gribi Aşısı Vurduracakmısınız...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi
    Vurdurun da birileri daha çok zengin olsun  o.O =)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek

hoca boş yok deli dana yok kuş gribi şimdide domuz gribi hani kuş gribi kötüydü milleti öldürecekti noldu

merak ettim diğer üklerde % oranından 5 yada1 üzerinde insan kesiminde bulaşma riski varken bizim Türkiyede

% 70 bulaşma risk var yada bulaşıyor boş işler bunlar ilaç firmalarının ilaçları satsınlar diye oynanan oyunlar ben vurdurmam

[Edit] iki tip aşısı var mış biri civalı diğeri civasız bakan yada millet vekillerine yüksekte olanlara civasız halka civalı nasıl

aşı bu civa zaten zehirdir.milletin beyin hücrelerini yok etmeyemi çalışıyorlar

İmkansız Sadece Biraz Zaman Alır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

aşı olmazsanız böyle olursunuz la.. 

Yakarız Bu Gezegeni...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    Spy-met bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca boş yok deli dana yok kuş gribi şimdide domuz gribi hani kuş gribi kötüydü milleti öldürecekti noldu

merak ettim diğer üklerde % oranından 5 yada1 üzerinde insan kesiminde bulaşma riski varken bizim Türkiyede

% 70 bulaşma risk var yada bulaşıyor boş işler bunlar ilaç firmalarının ilaçları satsınlar diye oynanan oyunlar ben vurdurmam

[Edit] iki tip aşısı var mış biri civalı diğeri civasız bakan yada millet vekillerine yüksekte olanlara civasız halka civalı nasıl

aşı bu civa zaten zehirdir.milletin beyin hücrelerini yok etmeyemi çalışıyorlar

-----------------------------
    hocam civa ağır metaldir vücuttaki enzimlere yapışır... enzimle birleşen civa hiçbir işe yaramaz domuz gribinden ölmezseniz civalı aşıdan ölürsünüz kesin :D

okullarda cat cat vurmayacaklar gecen bir acıklama vardı bununla ilgili ailenizden izin belgesi almanız gerekiyor aşıyı vurulabilmeniz için...

bir de aşı bağışıklık sisteminde olmayan antikorların üretimi için yapılır sen kodu verirsin vucut onu yapar... yani hasta olmadan önce vurulmak gerekiyor yoksa bir işe yaramaz...

gelelim vurulup vurulmicağıma tabiki vurulmicam! bu aşıdan felc kalan var daha aklımı yemedim o kadar...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Kimin vurcağına Bağlı Ama Genellikle İlk Ben Vururum :D

Amerikadakilerin Hepsi Ölmüş falan Filan Diyorlar Umrumda Olmaz Vurup Geçsinler :W 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    çernobil faciasından sonra karadenizdeki çayların zarar görmemiş olduğunu ispatlamak için zamanın sanayi bakanı cahit aral, "çayda radyasyon yok bakın ben içiyorum" demişti. Şimdi yine aynı muhabbetler, ilk aşıyı sağlık bakanı vurulacakmış. Bu ne kadar bilimsel bir yaklaşımdır böyle :)))

jack daniels 160 yaşında
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    işim olmaz hele hele bir toz bir türke ne yapabilir ki zihniyetinden sonra aşı getiren değiştik diyen zihniyetin önerdiği bişeyi siddin yıl kullanmam öl direk daha iyi :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    ben kobay degilim saol almıyayım :))

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Sakın öyle bir hata yapmayın adamın amacları belli nekdar Türk varsa kırmak yan etkileri cok diyolar

Yol Güzeldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    tabikide vurdurmam.. denekmiyim ben hacı
Toplam Hit: 9347 Toplam Mesaj: 63