Donanım Experlerini Buraya Alalım.
-
Müridler ben bir ekran kartı siparişi verdim.
http://www.incehesap.com/sapphire_hd3650hm-510-6323.html
yakında gelecek.
Aklımda şüphe kaldı psu yetip yetmeyeceğine dair.
Pc şöyle
Pentium D 805 Smithfield 2.66 ghz
2 adet 512 ddr2 sdram
80 gb sata western harddisk
mouse usb ile bağlı
1 adet 8 cmlik kasa fanı
dandik bir cpu fanı
Power ise 350 watt
Pc Aidatanın yani hazır sistem. Şimdi bu ekran kartını bu sisteme takarsam yetermi psu yetse bile oyun vs olduğunda bir sorun olur mu? Biraz araştırdım kimisi 300 watt ile bir sorun olmadığını söylerken kimisi 400 wattlıkta bile sıkıntı olduğu söylüyor.
Birde kasanın ne kadar enerji çektiğini nasıl görürüm everest vs ile baktım yok.
-
mause usb ile bağladıgını belirttiğin iyi olmuş.. =)
bence olur, sorun cıkmaz..
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------
mause usb ile bağladıgını belirttiğin iyi olmuş.. =)
bence olur, sorun cıkmaz..
-----------------------------:D
İçimde hala bi şey var onu bugün aklayamazsam yatamam :(
-
yeter ama kıçı kıcına çalıstırmanın anlamı yok. 500 watt tak rahat rahat kullan hoca
-
aLman bunu yazdı:
yeter ama kıçı kıcına çalıstırmanın anlamı yok. 500 watt tak rahat rahat kullan hoca
-----------------------------haci öle de ekran kartını bile zor aldım durumlar fena bu ara psu alamam ama bu işimi görrse çok iyi olur. bi sorun olurda olmayabilirde dediklerinize göre :S
-
bilgisayarın reset atmaya başlarsa yetip yetmediğini anlarsın hocam
-
aLman bunu yazdı:
bilgisayarın reset atmaya başlarsa yetip yetmediğini anlarsın hocam
-----------------------------Korktuğum şey o umarım olmaz olursa :(
-
ekran kartını 256 bit al. 350W fazlasıyla yeter o sisteme.
-
2 usb ekran kartı modem ve network +ses ıle 340 cıvarı yapıo
dvd combo olursa 365+ dvd yı soksen sıkıntı olmas galıba
ayrıca ekran kartında 256 ıle 512 arasında 5-10 watt belkı fark olur haberın olsun
-
Çalışır çalışır, ha böle pc harıl harılçalışırken, kasım kasım moddayken mavi ekran verirse veya reset atarsa ama; kesinlikle anlarsın ki psu yetersizmiş ama çalışır :)
-
Yaw dostum git işine o sistemde watt olarak enerji harçayabilçek sadeçe ekran kartı var oda taş çatlasın 150 çeker 100 de üstüne koy 250 ama bu sisteme gidipde para verme şuraya yazsan 2 çi el pc arıyorum diye bundan 3 kat daha ii pc yi aynı fiyata alırsın o sistemle nette gezerken bile kasılırsın yaw . xD
Ayrıça yanılmıyorsam senin bu ekran kartın pcı ex senin boardunda agp slotlu bişey olmasın sonra ekran kartını vitrine koymak zorunda kalmayasın ?