folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanım Hakkında Sorular

Donanım Hakkında Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

1-)HD film izlemek için monitörde yada ekran kartında HD özellik olması gerekli mi?

2-)Elektrik kesintisinde anakarta zarar gelmemesi için UPS'den başka ne kullanılabilir?

3-)Ekran kartı 9600 GT alınır mı?(220 lira..512mb 256bit) yoksa bu fiyata daha iyisi var mı?

4-)Yarın PC toplayacak birisine PC de mutlaka olsun diyeceginiz bir özellik var mı?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    işlemciyi bence amd seç hd filim için monitörde özellik olması gerekmiyor

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

HD film demek yüksek çözünürlüklü film demek. Oyun gibi 3d özelliği olmadığını için de her ekran kartı ile rahatça izleyebilirsin.

Anakartı korumak için iyi bir güç kaynağı alabilirsin. Ben 450 w asus kullanıyorum çok memnunum.

http://www.exa.com.tr/zotac/ekran_kartlari/zotac_9600gt-334-6163.html

Bu da 9600 GT fiyatı daha uygun. exa, mavibilgisayar, vatan vs bildiğin tüm sitelere bak en uygununu al.

Mutlaka olsun diyeceğim birşey yok ama güç kaynağın düzgün olsun. İşlemciyi Core i7 alabilirsen  ileriye yönelik bir bilgisayar almış olursun. Harddiski cache'i 32 MB olanlarından tercih et. Bütçene göre araştır en uygun fiyatı nerden bulursan öyle al. Ben bir parça alırken en az 5-6 yere bakıyorum. Tabi uygun olsun diye de adını duymadığın yerlerden alma. Almadan önce parça listesini buraya yazarsan önerilerde bulunabiliriz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Ati hd 3870 aldım daha 10 gün önce sanırsam 150 liraya palitin üstünde de kocaman soğutmalı fan war :F

crossfire cart curt her özelliği mevcut 512 mb 256 bit kartımız :) www.exa.com dan alınca 100 tl üzereye kargo da beleş :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Intel CPU E8400 3.0 GHz 1333MHz 6MB Core2Duo
    195,00 USD
    işlemci bu AMD almayı düşünmüyorum

parçalarda sıkıntı yok

exa pc toplar mı ve teknik destegi,parça garantileri nasıl bilgisi olan var mı?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

exa çok sağlam bi firma ve parçaları neredeyse çok ucuza satan nadir firmalardan biri :)

kadıköye giderseniz yazıcıoğlunun hemen giriş katında köşebaşında bulunuyo gold'un karşısında :)

teknik servisi de her firma gibi 30 iş günü sürecini içerir :) hd2900 xt kartını yakan birine nvidia gtx 275 verdiklerini bilirim :) gtx270 de olabilir ati de 4890'a karşılık

geliyo öyle diyim :) hade kolay gelsin :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bakınız.. degiştirilmesi gereken varsa,o paraya daha iyisi varsa söyleyiniz..(yarın alınıyor)

Intel CPU E8400 3.0 GHz 1333MHz 6MB Core2Duo 195,00 USD
    Gigabyte EP45T-UD3LR 1600 FSB/DDR3 S+GL+16X 775pin 149,00 USD
    Palit GTS 250 1 GB 256Bit GDDR3 HDMI 16X 196,0 USD
    OCZ Gold 2 GB 1600 MHz DDR3 RAM CL8   68,00 USD
    Samsung 2243BW 22" LCD Monitör Siyah 5ms Dvi 189,0 USD
    Sony AD-7200S-0B 20X8X20XDvdRw 12XRam SATA SIYAH  24,00 USD
    FSP 500W 12cm Fan 24 Pin Güç Kaynağı (60GLN) 67,00 USD
    Gigabyte Setto 1000 Atx Kasa Siyah (Psu Yok) 78,00 USD
    A4 Tech KB28G Kablolu Multimedya Klavye Siyah 10,00 USD
    A4 Tech Op-620 Optic Mouse Ps/2 Gümüş 5,00 USD
    Tunçmatik Digitech 700VA Line Int. K.G.K. 5/12dk 72,00 USD
    Frisby MS-582 6W. Siyah Speaker (Kulaklık Girişli) 9,0 USD

TOPLAM: 1.770 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

1-)HD film izlemek için monitörde yada ekran kartında HD özellik olması gerekli mi?

2-)Elektrik kesintisinde anakarta zarar gelmemesi için UPS'den başka ne kullanılabilir?

3-)Ekran kartı 9600 GT alınır mı?(220 lira..512mb 256bit) yoksa bu fiyata daha iyisi var mı?

4-)Yarın PC toplayacak birisine PC de mutlaka olsun diyeceginiz bir özellik var mı?

-----------------------------

1-) Evet Gerekli. (dün gece test ettim)

2-) Regilator Kullanılabilir.

3-) Alınır herhalde araştırma yapmak lazım.

4-) 350W yada üstü Powersb.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    monitörü 22' widescreen yap yada 24' yapabiliosan.BR filmlerde(kendimden biliyorum)kasıntı olabiliyor bazen.Bende şu an samsung 22' widescreen var.Gayette güzel.HDDVD film hiç denemedim bilmiyorum.

Almanya Fatihi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Ati ekran kartı almaman büyük yanlış :) nvidia ile inş istediğin performansı alırsın :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

dejavu dedigini yaptım: Samsung 2243BW 22" LCD Monitör Siyah 5ms Dvi

pit10:Nvidia ATİ karşılaştırmalarında nvidia üstün geliyor

Toplam Hit: 3744 Toplam Mesaj: 32