folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanım Ustaları Bi Bakar Mısınız?

Donanım Ustaları Bi Bakar Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocalan ben şimdi cod 5 oynamak istiyorum makinam cod 4 ü rahat rahat kaldırıyor ancak cod 5 te takılıyor filan bide yeni oyunları oynamak için gerekli olacak şimdi hocalar benim anakartım; Gigabyte GA-8VM800M-775
    şimdiki ekran kartım ise winfast a6200td şimdi sorumsa şu benim ana kartım 512 mb olan ddr 2 veya ddr 3 128 bit veya 256 bitlik 4x veya 8x lik bi ekran kartını kabul eder mi yani ben benim kasama uygun bi ekran kartı ne var ama kasamın kesinlikle açabileceği 512 mb olsun okusun yeter hocalar
    not:şimdiki ekran kartım hocam kaç x bilmiyorum

Saygılarımla!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocalan ben şimdi cod 5 oynamak istiyorum makinam cod 4 ü rahat rahat kaldırıyor ancak cod 5 te takılıyor filan bide yeni oyunları oynamak için gerekli olacak şimdi hocalar benim anakartım; Gigabyte GA-8VM800M-775
    şimdiki ekran kartım ise winfast a6200td şimdi sorumsa şu benim ana kartım 512 mb olan ddr 2 veya ddr 3 128 bit veya 256 bitlik 4x veya 8x lik bi ekran kartını kabul eder mi yani ben benim kasama uygun bi ekran kartı ne var ama kasamın kesinlikle açabileceği 512 mb olsun okusun yeter hocalar

Saygılarımla!

oyunlarda anakart çok önemli degildir işlemci ram ve ekran kartına bakar cod 5i rahat oynamak için çift çekirdekli bi işlemci en az pixel shader 3.0 destekleyen bi ekran kartı (bit olarak yüksek) ve yine en azından 1 gb ram lazım o anakarta ddr 3 takamazsın sanırım o ddr2 destekli 

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yTSe_JaM bunu yazdı:
    rapidhacker550 bunu yazdı:

Saygılarımla!

oyunlarda anakart çok önemli degildir işlemci ram ve ekran kartına bakar cod 5i rahat oynamak için çift çekirdekli bi işlemci en az pixel shader 3.0 destekleyen bi ekran kartı (bit olarak yüksek) ve yine en azından 1 gb ram lazım o anakarta ddr 3 takamazsın sanırım o ddr2 destekli 

emin misin hocam vatan da bonus bi abi var o isterse ddr 5 olsun dedi reneye sordumda bi cevap alamadım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    hee eger ekran kartından bahsediyosan pci express destekliyosa ki destekliyodur ddr5 ramli ekran kartı olsun takarsın tam performans alamazsın o ayrı ama ramde max ddr2 takarsın ddr3 war zaten bide :) o vatandaki abin büyük ihtimal ekran kartından bahsemiştir. eger alcaksan 512bit olsun ekran kartın ram kaç olursa olursun ama 512bit olmasına dikkat et

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_644
    emre_644's avatar
    Erkek
    Genişleme Yuvaları
    • 1 x AGP yuvası (8x/4x-AGP 3.0 uyumlu), sadece 1.5v görüntü kartlarını destekler
    • 3 x PCI yuvası (PCI 2.2 uyumlu
      buna iyi bi ekran kartı takılmaz yani cod5 şi oynıcayak ...

Hangisi daha kötü, Cehennem mi, Hiçlik mi?...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    şimdi hocalar ben tam olarak ne almalıyım ddr 3 okurmu benim ana kart bu 1 2.si alacağım 8 x mi olmalı bu 3.sü 256 bit te olsa 512 bitte olsa ana kartım okurmu?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    • GA-8VM800M-775
      GA-8VM800M-775
       P4M800 / Socket 775

• HT Teknolojisine sahip, FSB800MHz Intel® Pentium® 4 işlemcileri destekler
    • Entegre UniChrome™ grafik motoru
    • DDR 400 bellek mimarisini destekler
    • Yüksek kaliteli grafik performansı için AGP 8x arabirim desteği
    • 8 x USB 2.0 portu
    • Tümleşik SATA arayüzü ile RAID 0,1 fonksiyonu
    • Entegre 10/100 ağ bağlantısı
    • Entegre yüksek kaliteli 6-Kanal AC'97 ses

Anakartin bu hoca. DDR ram alacaksin.DDR2 falan degil DDR 400mhz lik ram alacaksin.

AGP 8x vga slotuna sahipsin.AGP slotlu bir ekran karti alacaksin. Sana tavsiye X1650 pro gibi bir kart alman.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    • GA-8VM800M-775
      GA-8VM800M-775
       P4M800 / Socket 775

• HT Teknolojisine sahip, FSB800MHz Intel® Pentium® 4 işlemcileri destekler
    • Entegre UniChrome™ grafik motoru
    • DDR 400 bellek mimarisini destekler
    • Yüksek kaliteli grafik performansı için AGP 8x arabirim desteği
    • 8 x USB 2.0 portu
    • Tümleşik SATA arayüzü ile RAID 0,1 fonksiyonu
    • Entegre 10/100 ağ bağlantısı
    • Entegre yüksek kaliteli 6-Kanal AC'97 ses

Anakartin bu hoca. DDR ram alacaksin.DDR2 falan degil DDR 400mhz lik ram alacaksin.

AGP 8x vga slotuna sahipsin.AGP slotlu bir ekran karti alacaksin. Sana tavsiye X1650 pro gibi bir kart alman.

tmm hocam ekran kartı ne olmalı ddr 1 2 3 4 ? yani hangilerini okur?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ne alirsan al yeterki agp 8x olsun hoca ddr i fark etmez.memleket sorunu yaptin la git al bi ekran karti:D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    ne alirsan al yeterki agp 8x olsun hoca ddr i fark etmez.memleket sorunu yaptin la git al bi ekran karti:D

:D:D

yerinde olsam meseleyi az daha büyütüp beleşe getiririm ekran kartını :D

Yapay zeka, zeka değildir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Anakartın ram'i ile ekran kartı ram'i arasında hiçbir ilişki yok. İstersen ddr 8 çıktığı zaman ddr 8 ekran kartı al, pci express ise pci express yuvası olan her anakarta takarsın.
Toplam Hit: 3299 Toplam Mesaj: 27