Donanım Ustaları Yardım(Hız Aşırtma)
-
-
en fazla overclock yaparsın o da öyle aşırı bir oynama yapmaz. İpin ucunu bir kaçırırsan işlemcin yanar.
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------en fazla overclock yaparsın o da öyle aşırı bir oynama yapmaz. İpin ucunu bir kaçırırsan işlemcin yanar.
-----------------------------
işlemci yanmaz ya sunu kafanızdan bi atın yaznmaz arkadasım 170 derece sicakliğa ulasio yanmioda overlock yapincamı yanıcak overlock un ne olduğunuda bi arastir overlock fanlar var ekran kartları işlemciler için ya HRRrRRr -
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------en fazla overclock yaparsın o da öyle aşırı bir oynama yapmaz. İpin ucunu bir kaçırırsan işlemcin yanar.
-----------------------------işlemci yanmaz kendini korumaya alıp kapatır zaten. yansa yansa anakart yanar.
-
umutcan bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
işlemci yanmaz ya sunu kafanızdan bi atın yaznmaz arkadasım 170 derece sicakliğa ulasio yanmioda overlock yapincamı yanıcak overlock un ne olduğunuda bi arastir overlock fanlar var ekran kartları işlemciler için ya HRRrRRr
-----------------------------170 derecemi ?
-
evet 170 derece dogru benim işlemci boşta 31 32 derece yük anltında en fazla 40 -42 e çıkıyor hız aşırtma yı nasıl yapabilirim ben onun hakkında bilgi istiyorum programı mı var yoksa biostan mı ?
-
Hepaq bunu yazdı:
evet 170 derece dogru benim işlemci boşta 31 32 derece yük anltında en fazla 40 -42 e çıkıyor hız aşırtma yı nasıl yapabilirim ben onun hakkında bilgi istiyorum programı mı var yoksa biostan mı ?
biostan yaparsında... 170 derece vıyyyy -
benim notebook en fazla 105 gördü zaten gördüğü gibi kapattı kendini :D
-
evet biraz uraştıkdan sonra güzel bir hız aşırtma yaptım amd 5200 hız aşırtmalı 3.0 ı gördü :D boşta 24 - 26 derece arasında yük altında (asasin creed full çözünürlük) 1 saat denedim sıcaklık 38 40 arası oluyor işlemciyi halletim sanırsam sıra ramler de sonra ekran kartını tüm overclock u yapınca magicool un sıva sogutma sitemini kurucam az buçuk heycan da yok degil yani :D
-
umutcan bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
işlemci yanmaz ya sunu kafanızdan bi atın yaznmaz arkadasım 170 derece sicakliğa ulasio yanmioda overlock yapincamı yanıcak overlock un ne olduğunuda bi arastir overlock fanlar var ekran kartları işlemciler için ya HRRrRRr
-----------------------------tamm aq ne bağırıyosunuz ben yanar sanıyodum vey :D:D
-
zate bi daha işlemciyi yaktım diyen bulursam benzin döküp pc yi yakıcam ben :=)