folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanımcılar Bi Bakabilirmi?

Donanımcılar Bi Bakabilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Valla ben senin yerinde olsam amd tabanlı değil intel tabanlı bir sistem toplarım işlemçi olarakda e8400 falan koyarım biraz overclockla canavar gibi çalışır alet ekran kartına gelinçe yeni çıkan 4770 al seninkiyle arasında fiyat olarak çok fark yok ama performans varkı var.

http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=506 buradan bakabilirsin aradaki performans farkına .

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

Anakartını Chipseti 790FX olan başka bir anakart ile değiştir

örnek : asus m4a serisi ama am3, ddr3 destekli war mı bilmiyorum

Kasa önemsiz POWER olarak Cooler Master tavsiye edeceğim yada OCZ olabilir gerçek 600 W olan herhangi bir model olabilirsin.

böyle bilgisiyara o power. alma daha iyi :)

AMD Rulezzz =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

eselcuker bunu yazdı:
    -----------------------------

Anakartını Chipseti 790FX olan başka bir anakart ile değiştir

örnek : asus m4a serisi ama am3, ddr3 destekli war mı bilmiyorum

Kasa önemsiz POWER olarak Cooler Master tavsiye edeceğim yada OCZ olabilir gerçek 600 W olan herhangi bir model olabilirsin.

böyle bilgisiyara o power. alma daha iyi :)

hadi yaw:S power az olunca ne oluyo ki? 

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

power az olunca ne mi oluyor ? :S

ne oluyormusu mu war arkadaşım donanıma göre power sply alman gerekir güç kullanım meselesi war her donanım parçasının bir güç tüketimi war. amd 5000 ile phenom II' nin güç kullanımı arasında fark wardır bu her ürün için geçerli

güçlü bir power supply kullanmazsan donanımından gerekli performans'ı alamazsın.

AMD Rulezzz =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

eselcuker bunu yazdı:

power az olunca ne mi oluyor ? :S

ne oluyormusu mu war arkadaşım donanıma göre power sply alman gerekir güç kullanım meselesi war her donanım parçasının bir güç tüketimi war. amd 5000 ile phenom II' nin güç kullanımı arasında fark wardır bu her ürün için geçerli

güçlü bir power supply kullanmazsan donanımından gerekli performans'ı alamazsın.

460w nasıl? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

http://net.cizgi.com.tr/site/psu.aspx

burayı bir incele kanımca yeterli kalmaz o power. ve önemli olan üstünde yazan değil gerçek olması Boost' marka 600 W war :D ama gerçekte 250w güç veremiyor xD

gigabyte hiç kullanmadığım için gerçekliği konusunda bir bilgim yok ama o yeterli olmaz

AMD Rulezzz =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

eselcuker bunu yazdı:

burayı bir incele kanımca yeterli kalmaz o power. ve önemli olan üstünde yazan değil gerçek olması Boost' marka 600 W war :D ama gerçekte 250w güç veremiyor xD

gigabyte hiç kullanmadığım için gerçekliği konusunda bir bilgim yok ama o yeterli olmaz

500w ii gibi duruyo sağolasın hocam 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

fazla bilinmemesine karşın bilgisayar işinde performansda çok büyük payı olan şey powerdır. çoğu zaman düşünemediğimiz birşey.

Dikkat ettiyseniz overclock ile iligili herhangi bir makelede test PC özelliklerini okuduysanız kullanılan power'lar en az 800 -1000 W  kaliteli olanlardır.

şunuda eklemeliyim kaliteli yüksek W'li  powerların fiyatları da yüksek miktarlardır. En sn CM'nin 400 W olanına bakmıştım fiyatı 102 TL idi :) modelini hatırlamıyorum netten bakmadım öylesine bir yerden sormuştum.

iyi bir PC istiyorsan işe Power'dan başla :) kendim AMD 5000 için OCZ'nin 500W powerını kullanıyorum.

AMD Rulezzz =)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

xcellencE bunu yazdı:

eselcuker bunu yazdı:

500w ii gibi duruyo sağolasın hocam 

hocam ne 500w si yapma öyle bi şey parana yazık sana 460w yeter de artar bile bak benim sistem bu ve kasam 460w ve hiç bi yetersizlik yaşamıyorum :)

anakartım da asus rampage formula.
    500w a gidip fazladan 50 lira fazladan verme.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    tercih sana kalmış dostum ama emin ol ki boşa olmayacaktır şunu unutma. o Makineyi 220 W power ile de çalıştırabilirsin.ama alacağın performans konusunda hiç birşey söyleyemem...

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 3098 Toplam Mesaj: 33