Dondurulmuş Kiraz + Nutella
-
Değişik tadımlık serinletici meyve ne olur diye düşünürken aklıma böyle bir şey yapmak geldi, çok fazla olmamak kaydı ile isteyen istediği kadar yiyebilir tabiki ama ben 4-5 adeti geçirmiyorum, yaptığım şey şu çok büyük kiraz tanelerini almak napolyon kirazı ve rengi siyaha yakın olsun onlar daha lezzettli oluyor, derin dondurucucuda iyice donduruyorum kesinlikle iyi donması şart iyi donmazsa kirazın tadı geliyor. İyice donduktan sonra kiraz taş gibi oluyor bunu oda sıcaklığında beklettiğiniz nutella kapına daldırıyoruz, etrafı nutella olan kiraz yarım dk geçmeden donuyor ondan sonra löpletiyoruz harkulade bir tad bolulu hasan ustanın tek atımlık dondurmasına 10 basar, fikir ve ürün tamamen bana aittir isteyen kaynak burayı göstererek patent ala bilir ticaretini yapabilir, :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
İyice donduktan sonra kiraz taş gibi oluyor bunu oda sıcaklığında beklettiğiniz nutella kapına daldırıyoruz, etrafı nutella olan kiraz yarım dk geçmeden donuyor.
Hoca nutella zaten donmuş olsun diyorsun ve diyorsun ki nutella kapına daldırın etrafı nutella olan kiraz yarım dakka geçmeden donuyor abi zatne donmadımıydı bu kiraz yani donmuş bir şekilde nutellaya daldırmıyormuyduk. nasıl ooluyorda daldırdıktan sonra da donuyor.
-
tahref156 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
İyice donduktan sonra kiraz taş gibi oluyor bunu oda sıcaklığında beklettiğiniz nutella kapına daldırıyoruz, etrafı nutella olan kiraz yarım dk geçmeden donuyor.
Hoca nutella zaten donmuş olsun diyorsun ve diyorsun ki nutella kapına daldırın etrafı nutella olan kiraz yarım dakka geçmeden donuyor abi zatne donmadımıydı bu kiraz yani donmuş bir şekilde nutellaya daldırmıyormuyduk. nasıl ooluyorda daldırdıktan sonra da donuyor.
FATAL ERROR.
-
oda sıcaklığında olan nutella yumuşak oluyor. donmuş kirazı nutellaya daldıracan daldırdıktan sonra kirazın etrafını saran nutella kirazın soğukluğuyla donuyor sanırım :)
-
sanane bunu yazdı
oda sıcaklığında olan nutella yumuşak oluyor. donmuş kirazı nutellaya daldıracan daldırdıktan sonra kirazın etrafını saran nutella kirazın soğukluğuyla donuyor sanırım :)
Açıklaman için teşekkür ederim, aynen bu şekilde yapılacak işlem,
-
orucuz be hocam. akşamı bekleyecez, onu geçtim bi de iftardan sonra kim gidip kiraz alacak :W
-
kiraz neysede şu nutellayı hiç sevmiyorum. çikolata mübarek ne şişirdiler be.
-
Mustafa bunu yazdıtahref156 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
FATAL ERROR.
asdfghjklasdfgthjkl :D
-
jqueryxs bunu yazdıMustafa bunu yazdıtahref156 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
FATAL ERROR.
Hoca nickini yazsan yeterdi :)
-
mfatihbodur bunu yazdıjqueryxs bunu yazdıMustafa bunu yazdıtahref156 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
FATAL ERROR.
Hoca nickini yazsan yeterdi :)
nickimde ne varmış ?
-
Hocam bu fikri GNU lisansıyla mı paylaşıyorsun yoksa BSD lisansıyla mı? Ona göre ticari bir işe gireceğim. :D
Teşekkür ederiz.