Donumuza Kadar Arandık.
-
DePrEm bunu yazdı:
-----------------------------g2k saçmalıyorum öylemi işinize gelmiyen her içerik saçma yani bursa iyi yaptı kürtler pistir kırodur yazsam belki saçmalamamış olurdum ama sizin şablon sınırlarınızı ihlal edince direk abese iştigal etmiş buyuruyoruz beyefendi. şimdi bu konuda sürekli kürtler öyle yapmasa böyle yapsa şöyle olur yapmazsa şöyle olacağına böyle olur muhabbeti dönüp dolaşıyor şimdi herkes yok kürtler pkk yı destekliyor nasıl destekler dtp ye oy vermesinler yazmış eyv anlıyorum yani empati kurunca bazı konularda hak veriyorum canınız yanmıştır bunuda anlıyorum ama kimse ulan nerden çıktı bu pkk gökten zembille inmediya diye söylenmiyor arkadaşlar biraz araştırın araştırmalarınızın neticesinde göreceksiniz ki pkk nın oluşumunda tc. devletinin ne büyük katkıları var. yani pkk nın kernelini kenan evren kodlamıştır daha sonra atatürk ve bayrak gibi kutsal sayılabilecek unsurlar kamuflaj olarak kullanılıp bu kernele temalar programlar ve plug-inler oluşturulmuştur. pkk yı zerre kadar sevmem ama buna binayen devleti ve politikalarıda sevmem özümde çok humanist bir insanımdır ama devlet tek bir insandan oluşmamaktadır binlerce ne olduğu belirsiz insanın biraraya gelmesi ile yapılanan devlet adındaki oluşumun başındakiler ne yazıkki o oluşumun mozaiği olan sizlerin gözüne çektikleri perde ile istedileri gibi at koşturuyorlar ülkemin siyaset meydanlarında.
g2k gibilerde kalkıp o perdeden ufacık bir delik açıpta azbuz birşeyleri görmeye çalışan benim gibilerin saçmaladığını düşünürler ama tefekkürden yoksun bu ve bunun gibi canlılar aslında saçmalayanın kendileri olduğu gerçeğini kesinlikle kabul edemezler.
clio küfür değilde sadece anlık bir reflex diyelim dostum kusura bakma.
-----------------------------Zevkle Takip Ediyorum, Kesinlikle Söylemlerin Çok Humanist, Ancak Paragraflara Dikkat edersen Sevinirim. Zira Sıkışık Yazıda Takip ederken Göz Yoruluyo. :)
-
Bir şehrin %65'i dtp'ye oy veriyorsa oranın %65'i pkk'lıdır. Diğer %35 de o %65'e söylenenleri üzerine alınıyorsa ve %65'i görmezden gelip konuşuyorsa o %35'te de bir problem var demektir.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Bir şehrin %65'i dtp'ye oy veriyorsa oranın %65'i pkk'lıdır. Diğer %35 de o %65'e söylenenleri üzerine alınıyorsa ve %65'i görmezden gelip konuşuyorsa o %35'te de bir problem var demektir.
-----------------------------Heee Demekki Kovma Girişimindeki Arkadaşların Ektikleri Meyveler Yetişmiş. Ekin Zamanı Yaklaşıyor. Senin Düşüncenin Zıttında Eskiyi Geçmişi Gösterebilirim, O Zamandamı Bunlar Vardı, Kürtler Çok Miktarda Öldürülmeler Gördü, Asılmalar ve İşkenceler Gördü. Uzun Bir Zaman Kürt Kelimesi Telafuz eden Bile Öldürüldü. Hocam Türkiye Bıçağın Sırtından Geldi Bu Pozisyona.
Bu Gün Senin Değerlendirmelerindeki Oranlar Malesef Hepimizin Başarısıdır. Senin Benim, Millet Olarak Hepimizin Aymazlığıdır. Hakaret Edildiğin yerde Sen Durabilirmisin, Heleki Hakaret edildiğin Yer Evin ise, Ev Arkadaşınla Savaşa tutuşmazmısın. Kim Mecburdur Her Gün Bir Araba Hakaret işitmeye. Neyse Olay bu yani,,.
Neden onlar Öyle Olduyu Tartışmak yerine, Onlar Bizim, Onlar Kim Olursa Olsun Bizim Demeye Geç Olmadan Girişmeliyiz....
-
Renato bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar adanadan yasıyan bir vatandas olarak.Almanyadan gelen kuzenimi Adanada oynanan Diyarbakır -İstanbul macına götürdüm.
Hay götürmez olaydım adama rezil olduk.Diyarbakırın bütün taraftarları donuna kadar arandı ; Hadi onu gec adamlar her tarafta ayakkabılar cıkardı coraplara baktı.
Ben bu olayı Holiganları ile meshur ingilterede bile görmedim ayıptır yazık ya.Cok zoruma gitti.
-----------------------------Zoruna gitmesin rahat ol Ankara-Ercan(kıbrıs) giderken yaklaşık 100*150 kişinin ayakabılarını çıkarıp üzerlerine köpek saldılar olayı başka yerlere çekmeyin..
-
DePrEm bunu yazdı:
g2k saçmalıyorum öylemi işinize gelmiyen her içerik saçma yani bursa iyi yaptı kürtler pistir kırodur yazsam belki saçmalamamış olurdum ama sizin şablon sınırlarınızı ihlal edince direk abese iştigal etmiş buyuruyoruz beyefendi. şimdi bu konuda sürekli kürtler öyle yapmasa böyle yapsa şöyle olur yapmazsa şöyle olacağına böyle olur muhabbeti dönüp dolaşıyor şimdi herkes yok kürtler pkk yı destekliyor nasıl destekler dtp ye oy vermesinler yazmış eyv anlıyorum yani empati kurunca bazı konularda hak veriyorum canınız yanmıştır bunuda anlıyorum ama kimse ulan nerden çıktı bu pkk gökten zembille inmediya diye söylenmiyor arkadaşlar biraz araştırın araştırmalarınızın neticesinde göreceksiniz ki pkk nın oluşumunda tc. devletinin ne büyük katkıları var. yani pkk nın kernelini kenan evren kodlamıştır daha sonra atatürk ve bayrak gibi kutsal sayılabilecek unsurlar kamuflaj olarak kullanılıp bu kernele temalar programlar ve plug-inler oluşturulmuştur. pkk yı zerre kadar sevmem ama buna binayen devleti ve politikalarıda sevmem özümde çok humanist bir insanımdır ama devlet tek bir insandan oluşmamaktadır binlerce ne olduğu belirsiz insanın biraraya gelmesi ile yapılanan devlet adındaki oluşumun başındakiler ne yazıkki o oluşumun mozaiği olan sizlerin gözüne çektikleri perde ile istedileri gibi at koşturuyorlar ülkemin siyaset meydanlarında.
g2k gibilerde kalkıp o perdeden ufacık bir delik açıpta azbuz birşeyleri görmeye çalışan benim gibilerin saçmaladığını düşünürler ama tefekkürden yoksun bu ve bunun gibi canlılar aslında saçmalayanın kendileri olduğu gerçeğini kesinlikle kabul edemezler.
clio küfür değilde sadece anlık bir reflex diyelim dostum kusura bakma.
-----------------------------siktir git yavşak!.
ne demek canımız yanmıştır? Yarım saattir kürt milliyetçiliği yapıyorsun sesimi çıkarmıyorum artık buraya kadar.Amcık ağızlıya bak lan...("canınız yanmıştır" ve " tc. devleti" sözlerini söyleyen bi herifi mi karşınıza adam diye alıyorsunuz? nüfus cüzdanın ne ulan senin? kendi devletinden bahsetmiyor musun? hangi ağızla konuşuyorsun sen?)
pkk nın zeminini Türkiye hazırlamışmış.Be yarram toprak alacaksınız da ne olacak? Yahudiler katledecek sizi anasını satiim...
Siz ki Irakta 1,5 milyon insan katletmiş, yaklaşık 2 milyon kadının ırzına geçen piç bir devletin maşalığını yapıyorsunuz !!! Döktüğünüz kanla övünüyorsunuz!!! Sizden ala şerefsiz mi var haysiyetsiz!!!
Çık bi yurtdışına da gör pkk binalarını anasını satiim.Almanya da her şehirde en az 3 tane pkk bürosu var.Avrupa ve ABD'de en az 450 tane pkk bürosu var.Aç biraz da kitap oku bop projesi ne öğren göt.
SAKIN ARAŞTIRIP ETMEDEN PKK TÜRKİYE YÜZÜNDEN DAĞA ÇIKTI GİBİ BİR SÖZ SÖYLEMEYE KALKMA!!!!
Kimse burada pkk ya en ufak bir hak dahi veremez.Serbestlikse o kadar da denilmedi!.
ha bir de pkk nın zeminini kenan evren kodlamışmış.şimdi sen bi de pkk ya halk kardeşliğini savunan bir örgütte dersin.hatta üstüne bir de ideolojileri komunizm dersin.....
edit: Bu kadar pkk ya sövdük ama garanti şimdi bir kaç kürt buna da alınır anasını satiim.Hem yapıp ediyorsunuz hem de kendinizi savunuyorsunuz.Bir millet önce haysiyetini korumalı!! Sen yap et ondan sonra da etme eyleme.Oldu canım görürsem söylerim...
-
Attack Kardeş, Serin Lütfen, Serin Gidelim, Kızarak Kalp Kırarak Bişey elde edemezsin, Tartışmak Serin Giderek Daha zevkli Ve Dha Anlaşılır Olur. Lütfen.!
-
şokman bunlar işin görünen veya gösterilen kısmına bakarak yorum yapıyorlar yıllardır aileleri ve devlet tarafından onlara izletilen sansürlü yayımlar neticesinde bu günkü öngörüye ulaşmışlardır . oysaki bizim gibi hayata olağanüstü hallerin ortasına doğarak başlamış olsalar babaları hiç bir şey yapmadığı halde polisler tarafından gözleri önünde tekmelenmiş olsa ailelerinden bir veya bir kaç kişi bir veya bir kaçdefa kürtçe konuştu diye karakola götürülüp nezarette su dökülüp elektriğe verilse akşam 5 ten sonra dışarı çıktı diye kafasına sıkılsa ( doğuda böyle binlerce sözde faaili meçhul cinayet var bu cinayetlerin bir çoğu pkk oluşmadan önce işlendi ve bir çoğunu jitem itirafçıları üstlendi örn; abdulkadir aygan) vs. yaz yaz nereye kadar salt okunur beyinlere sahip insan sürüsü.
hatırlıyorum küçükken köye giderdim tüm damlar türk bayrakları ile donatılmıştı damına bayrak asmıyanı götürüp içeri atıyordular ama bunları kimse çıkıp basında anlatmıyor. yanlış anlaşılmasın bizim türk bayrağı veya devleti ile bir husumetimiz yok ama yıllarca kürtçe konuşanlar içeri atıldı zorla evlere bayraklar astırıldı bunun adı asimilasyon değilde nedir. bazı arkadaşlar çıkmış bak ben gürcüyüm ama türküm diyorum tarzı safsatalar ile yüzsüz yüzsüz yorumlar ile sözde bize birşeyler anlatma gayreti içerisine giriyorlar. keşke devlet size oldugu gibi bizede bir öz baba şevkati ile yaklaşsaydı ama devlet yıllarca doğuya üvey evlat muamelesi gösterdi. sokmuşum luna parkınada iş ve istihtamınada keşke bize insan muamelesi gösterseydilerde iş ve istihdam olmasaydı ama yok arkadaş bunlardan bahsedincede direkmen terörist damğası yiyorsun. sakın bazı kem gözler yazdıklarımı bir magazin muhabiri kurnazlığı ile harmanlayıp alıntılar yapmasın. alırım anahtarını ;)
-
ShockMan
30 000 şehit vermemize neden olanlar, ülkenin milli gelirinin büyük kısmına mâl olanlar bizim değil kimse kusura bakmasın. Karstaki adam Kürt değil mi de pkk sayısı az. Geçen sen ne demiştin: "Türkler'in çok olduğu yerde seslerini çıkartamıyorlar". O zaman sana göre tüm Kürtler pkklı ama az oldukları yerde sesini çıkaramıyor. Sen öyle san! Çok yakınım olan Karslı tanıdıklarım var kusura bakma hiçbiri o düşüncede değil. Benden daha çok pkk düşmanları bile vardır. Az olmakla alakası yok. İnsanın içinde olacak. Kürtlere yapılan işkence konusunda da iyi olmuş beter olsunlar demiyorum. Haklı olanlar da vardır haksız olanlar da ama bana göre yanlış yapıldı. Kuruyla beraber yaş da yanar derler ama o olaylarda ne var ne yok yanmış.
Siz pkk için söylenenleri üzerinize alındıkça, pkk'yı kınamadıkça, onları masum gördükçe, herşeyi devletten bekledikçe, bu devlet de böyle devam ettikçe bu konu nah çözülür. İstedikleri kadar açılım yapsınlar bakalım ne olacak.
-
attackatak lan göt hoşafı sen türk milliyetçiliği yapınca amenna biz kendi ırkımızı ve sorunlarımızı dile getirince karın ağrısı yok öyle yağma seninde yahudininde pkk nında a.q ha sen ha apo aynısınız lan göt lalesi biz burada bir şeyleri dile getirip doğru diye bilinen yanlışların aslında doğru olmadığını elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz. asıl maşa sen ve senin gibi ibnetörler lan t.c derim tabi lan t.c açılımı türkiye cumhuriyeti değilmi ha cehaleti dışa vurmuş angut kürtler kelimeleri kısaltaraktamı kullanamaz öyle bir kaidemi var hakiki yavşak. canınız yanmışı şehitleri kastederek kullanmadım ama bu tavrın ile olayları nerelere çekmeye çalıştığın ap açık ortada kaldıki bu güne kadar doğuda en az türk kökenli vatandaşlar kadar kürt kökenli vatandaşlarda şehit olmuştur. imitasyon türk seni. son olarakta ulan kürtler kadar yahudilerden nefret eden başka bir ırk daha varmıdır ki gidip yahudiler ile işbirliği yapmamızdan bahsediyorsun. senin gibi ergenekoncuların işini elinden almak bize düşmez şaronun uşağı. benim kalkıp canınız yanmıştır dememin mimarı sen ve senin gibilerdir sürekli bizi ırkımızdan dolayı dışlayıp öküzce ve promili doruklarda olan o 5 para etmez yaklaşım tarzlarınız. her asker kardeşimdir.
site yöneticileri şimdi kalkıp beni banlıyacaklar ama bu dallama beni tahrik ettiği halde sitedeki varlığını devam ettirecek objektifliğin dorukları bu olsa gerek.
-
DePrEm bunu yazdı:
şokman bunlar işin görünen veya gösterilen kısmına bakarak yorum yapıyorlar yıllardır aileleri ve devlet tarafından onlara izletilen sansürlü yayımlar neticesinde bu günkü öngörüye ulaşmışlardır . oysaki bizim gibi hayata olağanüstü hallerin ortasına doğarak başlamış olsalar babaları hiç bir şey yapmadığı halde polisler tarafından gözleri önünde tekmelenmiş olsa ailelerinden bir veya bir kaç kişi bir veya bir kaçdefa kürtçe konuştu diye karakola götürülüp nezarette su dökülüp elektriğe verilse akşam 5 ten sonra dışarı çıktı diye kafasına sıkılsa ( doğuda böyle binlerce sözde faaili meçhul cinayet var bu cinayetlerin bir çoğu pkk oluşmadan önce işlendi ve bir çoğunu jitem itirafçıları üstlendi örn; abdulkadir aygan) vs. yaz yaz nereye kadar salt okunur beyinlere sahip insan sürüsü.
hatırlıyorum küçükken köye giderdim tüm damlar türk bayrakları ile donatılmıştı damına bayrak asmıyanı götürüp içeri atıyordular ama bunları kimse çıkıp basında anlatmıyor. yanlış anlaşılmasın bizim türk bayrağı veya devleti ile bir husumetimiz yok ama yıllarca kürtçe konuşanlar içeri atıldı zorla evlere bayraklar astırıldı bunun adı asimilasyon değilde nedir. bazı arkadaşlar çıkmış bak ben gürcüyüm ama türküm diyorum tarzı safsatalar ile yüzsüz yüzsüz yorumlar ile sözde bize birşeyler anlatma gayreti içerisine giriyorlar. keşke devlet size oldugu gibi bizede bir öz baba şevkati ile yaklaşsaydı ama devlet yıllarca doğuya üvey evlat muamelesi gösterdi. sokmuşum luna parkınada iş ve istihtamınada keşke bize insan muamelesi gösterseydilerde iş ve istihdam olmasaydı ama yok arkadaş bunlardan bahsedincede direkmen terörist damğası yiyorsun. sakın bazı kem gözler yazdıklarımı bir magazin muhabiri kurnazlığı ile harmanlayıp alıntılar yapmasın. alırım anahtarını ;)
-----------------------------al işte gösterdi gerçek yüzünü....
ben de çok gittim doğuya.Profilimde ki bella_ciaa ve kortex e bakarsan ikisi de pkk damgası yiyerek bu siteden banlandı.Ben çok gördüm, çok tanıdım senin gibi böyle safsata sıkanları....
Sen eskişehir de 1 ay geçindiğin parayla doğuda 3 ay geçinirsin!. Bu devlet size bizden çok değer veriyor.Başbakanımız bile sizden? Daha ne istiyorsunuz?
Yok bize yatırım yapılmıyor bilmem ne yapılmıyor.Batıda da çok var öyle yerler.Gel bak Kütahya ya bilmem nereye tek tek saydırma bak haritadan...(hem de 30-40 çocuk yapmadıkları halde..)
Bu ülke de kimse kürtçeye kendi aranızda konuştuğu sürece karşı değil.İnsanların beynini yıkaya yıkaya bi hal oldunuz.Bi de abartmışsın ki elektrik vs.. bravo hoca.Git kitap yaz anasını satiim harcanıyorsun burada... Serbestçe açtığınız kürtçe kursları netten arattırma bana..
faili meçhul cinayetleri Türkler değil kendi savunduğunuz pkk yapmıştır.Ulan dağdan inen teröriste bi bok yapmıyoruz halkı mı katledicez? Benim sülalem asker.Neyin ne bok olduğunu çok iyi biliyorum.
Yok o basında anlatılmıyor bu anlatılmıyor.Basın bizi mi savunuyor? Orada ki bebek katili o.ç.ğuna sayın diyebiliyorsunuz daha ne?