Doping Adsl Açık Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

16 mbit bağlanıyorum hemde ttnet :)

doping internet ttnetten alıyor sanırım neti. o nedenle ttnet kullanıcı adı-şifre kontrol eden serverlarda dopinginde k.adı-şifreleride kayıtlıdır. ondan sorun olmamıştır diye düşünüyorum.buna ek olarak porta k.adı-şifre atanıyor artık. sanırım senin portta şuan bu durum ayarlı değil. ayarlarlarsa ozaman düşersin. zaman zaman ayar çekiyolar. esas sebebi sana öğrenirdim ama, bu olayı sorunca senin portuna ayar çekerler die sormıyım en iyisi.sen madur olursun sonra.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

16 mbit bağlanıyorum hemde ttnet :)

doping internet ttnetten alıyor sanırım neti. o nedenle ttnet kullanıcı adı-şifre kontrol eden serverlarda dopinginde k.adı-şifreleride kayıtlıdır. ondan sorun olmamıştır diye düşünüyorum.buna ek olarak porta k.adı-şifre atanıyor artık. sanırım senin portta şuan bu durum ayarlı değil. ayarlarlarsa ozaman düşersin. zaman zaman ayar çekiyolar. esas sebebi sana öğrenirdim ama, bu olayı sorunca senin portuna ayar çekerler die sormıyım en iyisi.sen madur olursun sonra.

hocam sen doping'te mi çalışıyosun. yoksa ismin ersun mu (:

kimle görüştüysem ersun bey hariç hiçbiri işimi halledememişti. ewet bu port muhabbeti olabilir. böyle iyi iş yerimde yine ttnet kullanıyorum. ama her hangi bi yerde doping üyeliğimle girebildiğmi bilmek bi haz veriyo :D

bide hocam eğer santralde veya dopingte çalışıyosan benim net hızımı arttırma imkanı olabilir mi? santrale uzaklık 2400 metre civarı bişey demişlerdi. en fazla 6 mb alabiliyormuşum. bi outdoor(yazılışında yanlışım olabilir) muhabbeti var. sokağa bundan takılınca arttırılabiliyormuş. böyle bişey doğru mu? doğruysa nereye başvurabilirim

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

sene 2011 Türkiyeyi öle bir duruma getirmişler ki insanlar 16mbit internete seviniyor vah vah :(

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

dopingde çalışmıyorum hocam. ismimde ersun değil :)

mesafene göre 6mbit normal hızdır hocam. altyapına göre 2-6 arası hız alabilirsin. kabloların iyi demekki  aldığın hıza bakılırsa. daha yükseğine santralden çekilse bile kopmalar olur busefer ona söveresin :)

outdoor olayı doğrudur. fakat bu outdoor a sen şahsen başvursan bi işe yaramaz. bu sistem, mesafeye göre yüksek hız verilemeyen yerlere kurulan büyük ve maliyetli bir cihaz. o nedenle site, fazla abone olan apartman v.s. kuruyorlar zaten yavaş yavaş. bir cihaz için 10binlerce dolar harcandığını düşünürsen, ciddi bir yatırım. 4-6 mbit arası alıyorsan şuan için senin oraya geleceğini sanmam. ama büyük bir siteyse, (60 aboneden fazla yanılmıyorsam) ve hemen hepsinde hız şikayeti varsa, site-apartman olarak müracaat edilebiliyo diye biliyorum.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

sene 2011 Türkiyeyi öle bir duruma getirmişler ki insanlar 16mbit internete seviniyor vah vah :(

hocam dogoru diyon ulan rusyada evde nete girdim speedtest yaptım 50 mbit geliyor çocuklar gibi sevindım anasını satıyım eşim deli gözü ile baktı bana :D iş yerinde 100 mbit hız geliyor biz burda 8 mbit 16 mbit ot bok :D bu ne lan ))

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

@allura

hacı sen ne diyon? yanlış hatırlamıyorsam 2004 2005 te filan adsl çıktı.ilk zamanlar 256 kb veremediği yerler vardı. bi 700 mb'lık filmi torrentte indirmek için 1 hafta beklediğimi bilirim. 6-7 sene içerisinde şuan bence iyi sayılır. ama tabiki yeterli değil. heleki verilen hızlara oranla ödenen paralara...

@hayaletkurt

öyle bi durum yok hacı. bildiğin sokak. her evde net olsa en fazla 20 ev. neyse superonline 2012 yılında sakarya merkezde hizmete başlayacak. serdivan tarafında fiber optik kablo döşemeye başlamış. evime geldiği gibi bağlatacam. birkaç komşuda ayarladımmı 50 mb düşünüyorum (: sırf bunca senedir çektiklerimin yüzüne

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

az daha sabret :) ozaman. telekomda fiber internet döşemeye başladı. hangisi önce geldi, hangisi işine geldi ona bakarsın ozaman :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

şu yazıyı okuduktan sonra süperonline e bi kat daha sevgim arttı :D

20mb :F

+1, fakat son 1 aya kadar 20 mbps nin tadindan yenmiyordu. simdi 100 gb i asinca hizi 1 mbps e dusuruyorlar. sefil gibi kaliyorsun ortada ( soz mecliksten disari :) ). ayrica ttnet te felan 1 mbps lerin fiyatida heralde 49 lira ? ben 20 mbps kullaniyorum 49 liraya. saglam bi kazik yiyorsunuz :D

hocam hızım hiç düşmez sabit 10 mb 54 lira. 900-1000 gb gidiyor öyle :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

şu yazıyı okuduktan sonra süperonline e bi kat daha sevgim arttı :D

20mb :F

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Finlandiya'da 1mbit internetin yasal zorunluluk olduğunu ve her bireyin ücretsiz kullandığını ..

2015 yılından sonra da 100mbit internetin ücretsiz kullanım için yasallaştırılacağını ..

söylesem herhalde ağlarsınız^^

Toplam Hit: 13985 Toplam Mesaj: 22