Doping Adsl Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

az önce okudum da doping net kendi alt yapısını kullanıyormuş.. mesala benim hatırladıgım yanlış bilmiyorsam eger diger internet sağlayıları türk telekomun alt yapısını kullanıyordu onun için hiç birine sıcak bakmıyordum..  doping netin kendi alt yapısını kullanması ilgimi çekti  telekoma kıyaslayınca fiyatları da daha uygun en azından benim tarifemde..

doping kullanan var mı ? memnun musunuz değil misiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek

nerelere altyapı hizmeti veriyor çok merak ediyorum.çünkü türk telekomun altyapısı gibi bir altyapıya sahip olması imkansıza yakın uydu üzerindenmi veriyor acaba böyle bişi mümkünmü

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

uydu oldugunu pek sanmıyorum.. işte benim kafamı karıştıranda bu oldu acaba bilgi sahibi olan biri var mı ki? hani dogru düzgün bi firmaysa eger hiç durmucam ttnette.. 

dopnig netin internet sitesinde yazanlar :

Türkiye’nin yepyeni ADSL hizmeti Doping ile internetten doyasıya keyif alacaksınız. Doping kendisine ait yepyeni altyapısını kullanarak, sizi hızlı ve kesintisiz ADSL2+ teknolojisiyle tanıştırıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

uzak dur..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

cvbın net ama biraz daha açıklayıcı olur musun? mesela sen kullandın mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam yalan, kendi alt yapıları degil :) bakma öyle yazdıklarına :)

bende aradim..bizim burasi ttnet alt yapısına göre 4 mbit kaldırıyor..8mbit i kaldırmıyor..

aradim bunları neyse..dedim ki kendi alt yapınızı kullanıyormuşsunuz..evet dediler..

dedim ki benim mahalleme max kaç mbit verebiliyorsunuz ?

bana dedi ki "ttnet ne veriyorsa bizde onu veriyoruz" :D

hatta sey bile dedi..ttnet'in sitesinden bakın nereye ne hız geliyor diye..bizde de aynısı işte dedi mal adam :)

iyi güle güle dedim :D

kendi alt yapıları degil yani :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

Bölgemde Doping hizmetlerinden yararlanabilir miyim?
    Evet, Doping ADSL Hizmetleri tüm Türkiye’de sunulmaktadır. Bölgenizde ADSL altyapısından kaynaklanan sebeplerden dolayı Hizmet alamamanız durumunda, 0212 444 10 45 numaralı Doping Müşteri Hizmetlerine talebinizi iletebilirisiniz.Talebiniz tarafımızca takip edilecek ve Hizmet verilmeye başlanması ile birlikte sizinle temasa geçilecektir.

aha böyle birşey yazıyor sonra telefon aboneliğinede ihtiyacın olmadığı yazıyor

araştırmak lazım

|||...OttOMANYAk...|||
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

kendi alt yapısı derken tüm sağlayıcılar kendisi anladım hocam yoksa santralden sizin eve gelen bakır kablo devletin kendi malı ttnetin değil .Şirketler onu istediği gibi kullanıp hizmet verebilirler.

|||...OttOMANYAk...|||
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek

CihanDAR bunu yazdı:
    -----------------------------

kendi alt yapısı derken tüm sağlayıcılar kendisi anladım hocam yoksa santralden sizin eve gelen bakır kablo devletin kendi malı ttnetin değil .Şirketler onu istediği gibi kullanıp hizmet verebilirler.

-----------------------------

şirketler istediği gibi kullanamaz hocam o zaman o işin içinden çıkılmaz

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

biraz bende araştırdım cüneydin de dediği gibi kendi alt yapılarını kullanmıyolar.. sanırsam ttnet devam gibi gözüküo yine seçenek yok : )  saten sanırım doping net kullanan da yok veya çok az..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

belli şartlarla tabi hocam yoksa bu işin ihalesi var ticaret bakanlığı   vb.

oralarını tam bilmiyorum ama o bakır kabloda telekomun ne kadar hakkı varsa millenicomunda hakkı var. yani öyle düşünüyorum

|||...OttOMANYAk...|||
Toplam Hit: 3790 Toplam Mesaj: 12