DOS Tabanlı Oyunları Hatırlayan Warmı ?
-
DOS tabanlı oyunlardan en sewdikleriniz nelerdir? hadin bi o oyunları hatırlayalım.... benim favorilerim :
*pacman
*prince of persia
*mario
bilmiom...suan aklıma gelen bunlar... unuttuklarım warsa soyleyin.... -
Bi tanee oyun vardi amk adini unuttum adamin birini yonetioduk biz elimizde ciftli vardi garip garip yaratiklar geliodu vuruoduk oyunun basinda bahcedeydik fln ilerde garip garip yaratiklar geliodu...o oyunun hastasiydim ben..
-
alaattin diye bi oyunu oynardım, çok severdim nerde o eski günler dos tabanlı oynadığım oyunları oynadığım kadar başka hiçbi oyundan zevk alamadım...
-
alaaddin i bende oynadım... sopalara fln tutunup donuyosun... hopluyosun... ordan alıp oraya atıyorsun fln... :D super oyunlardı ya... gecen gun 1.5 saat boyunca pacman oynadım bi sitede ! :)))
-
prehistorik 2(en sevdiğim fırsat bulursam bir şekilde gene oynamayı düşünüyorum)
volfied
lotus
duke nukem
doom
carnage
yetermi -
Benim dedim oyunu bilen yokmu yahu
-
lostvics , devil , bombX ( en bombasıydı. ) , ,wolfestein ,duke nukem , chessmaster 2100 , bridge , doom , striker 95 , X wing us tie fighter , lotus , Stunts 4d car race , terminator , ksokoban ,arcanoid aklıma geldikçe yazaım :D
-
lotus : ) bi zamanların nfs undergrounduydu...
-
Ben dosta çalışan DecaMeroN diye bir oyun yazıyorum Canavarında adını HolyOne komayı planlıyorum ehehee :))
-
adsasdasfasfas :D iskoyuda koyalım oda "bug" olsun oyunda:D
-
Ondan bi skim olmaz o dos a nasıl girilir onuda bilmez tabi dosta fso çalışmıyor ya normaldir :P
Canım birşeyler kırmak istiyor iskonun burnunu kıralım a.q
Toplam Hit: 2597 Toplam Mesaj: 17