Dos/Ddos‘Tan Gelir Sağlamak?[Beyin Fırtınası]
-
EnesErgun bunu yazdı
Hocam bunu botnet ile değil TCP protokolündeki zafiyet sayesinde randomize üretilmiş spoofed TCP-SYN paketleri oluşturarak yapıyorum.
HacıDos diyosun yani :D
-
Dgn dusuyorsa is gorur yoksa bi halta yaramaz , skype resolver ile milletin ip.bulup modemini dusur 😄
-
Thebekir lameri bu sebepten yargılanmıştı
Bunun 2 tür geliri olur açtığın hangi sektör olursa olsun rakip firmaların sistemlerini kapalı tutarak kendi firmanı sistemini ön plana çıkartıp
ya da firmalara bu hizmeti para karşılığı sağlayarak başka bir yolu olduğunu zannetmiyorum.
örnek: gittigidiyor.com un Sahibinden yada hepsiburada yı bu yolla kapattırması gibi diyelim.
Oyun serverı satış larında bU olay çok var zaten
-
Schwarz bunu yazdı
Dgn dusuyorsa is gorur yoksa bi halta yaramaz , skype resolver ile milletin ip.bulup modemini dusur 😄
Özel atıyım
0x656e tarafından 05/Şub/15 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
Thebekir lameri bu sebepten yargılanmıştı
Bunun 2 tür geliri olur açtığın hangi sektör olursa olsun rakip firmaların sistemlerini kapalı tutarak kendi firmanı sistemini ön plana çıkartıp
ya da firmalara bu hizmeti para karşılığı sağlayarak başka bir yolu olduğunu zannetmiyorum.
örnek: gittigidiyor.com un Sahibinden yada hepsiburada yı bu yolla kapattırması gibi diyelim.
Oyun serverı satış larında bU olay çok var zaten
Bu sebebten derken hacı abi adam botnetçinin teki çeşitli araçlarla site kapatıyor bu yöntem tcp zafiyeti 1 bilgisayar işini görüyor ama fikir olarak güzel fikir
-
bana o kadar ağ protokolleri, ip spoofing anlattırdın nalet olasıca ganalın etrafını çerçeve yapmamışlar adam niyeti bozdu alicengiz mode activated
ZINDIK tarafından 05/Şub/15 11:25 tarihinde düzenlenmiştir -
ZINDIK bunu yazdı
bana o kadar ağ protokolleri, ip spoofing anlattırdın nalet olasıca ganalın etrafını çerçeve yapmamışlar adam niyeti bozdu alicengiz mode activated
senin anlattıkların temel oluşturdu fazlası için benim uğraşmam gerekti ;) skayp gelirsen anlatırım sana ama
-
ZINDIK bunu yazdı
bana o kadar ağ protokolleri, ip spoofing anlattırdın hemen nalet olasıca ganalın etrafını çerçeve yapmamışlar adam niyeti bozdu alicengiz mode activated
adam büyük açık bulmuş tcp protokolünde diyorum bunla(http://en.wikipedia.org/wiki/TCP_reset_attack) mı ilgili yok diyo boşver düşünme, epey kaptırdı kendini :D
-
Enes şu sıralar aşırı meşgul olmasam Tor ağında hidden bir site açıp ücretli saat başı fiyat veren ddos sitesi kuralım derdim :) benim o imana gelmiş halim gitti sizin yüzünüzden :p
-
Hocam bildiğim kadarıyla tcp-syn tek başına yeterli değil senin bant genişliğinde önemli ayrıca firewall raw sockette source ip yi değişsende bunu tespit edebiliyor edemese bile senin göndereceğin paket bant genişliğinle ilgili olduğu için Türkiye'nin alt yapısını çökertebilecek güçte bant genişliğini sağlamak imkansız gibi birşey :) başka türlü yapıyorsan bilemem biraz şaşırdım açıkcası tek bilgisayarla bu tarz bir saldırıyı yapabilmeye.
Soruya gelecek olursak bence kimseye satma mesela bakırköy rent a car kelimesine biraz çalış 3,4 sayfaya kadar gel sonra ilk üçtekileri kapat en başa otur. Daha sonra rent a carcıları deki sizin numaranızı siteme koyayım para verin emin ol verirler daha değerli bölgelerdekiler için yaparsan altına araba bile verebilirler
Bunun gibi başka sektörlerde olabilir forumda seo ile uğraşan üstadlar vardı onlar daha iyi bilir hangi sektörün iyi para kazandırdığını