Dostlar Dergi Yapımı İçin Bi Yardım
-
Dostlar ben lisede okuyorum ve bı hocamız dergi yapıcaksınız dedi evde basıcaz falan dergiyi yapmaktan hiç anlamıyorum basmadan önce falan hangi programla sayfayı düzenlerim varsa bildiğiniz bişeyler degi çıkarmak için yardımlarınız bekliyorum tesekkurler
-
corel ya da freehand anlıyor musun?
anlamıyorsan buraya göz at istersen:
http://www.uzmanweb.net/forum/yazilim_program/dergi_yapmak_istiyorsaniz-t2710.0.html
artık indirmek istiyorsan üye olacaksın ya da google dan arat bulursun belki üyelik gerektirmeyen bir forum.
-
saol kardeş ama ben daha kolay bişi arıyorum zamanım kısa olduğu için uğraşamicam genede saol ama daha kolay bişi varsa cevaplarınızı bekliorum
-
Quark Express in hazır temalarayla işini halledersin hacım olmadı corel veya freehand ören :) corel mi freehandmi dersen corel rulzzzz !
-
gazeteler genellikle quark xpress kullanır yada adobe indesing.. basit bi program ama etkili..
şunu kullanabilirsin
scribus
http://dfn.dl.sourceforge.net/sourceforge/scribus/scribus-1.3.3.9-win32-install.exe
-
-
saolun dostlar çok tesekkurler
-
cüzi fiyata sana quark xpress ile profesyonel sayfalar hazırlayabilirim üstelik 1 günde :D
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------
cüzi fiyata sana quark xpress ile profesyonel sayfalar hazırlayabilirim üstelik 1 günde :D
-----------------------------hacı ne kadara yapcan merak ettim :)
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------professıonal bısey lazım olursa yazarım ama bu seferlık o kadarına gerek yok :D arkadaslar bısorum daha olucak ben sımdı bu dergı ısını scribus denen programla yaptım ama prıntırda a4 kağıdına basıcam arkalı önlümü çıkar nasıl olur dıe merak ettım..?
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------hacı ne kadara yapcan merak ettim :)
içeriğe ve boyuta bağlı tabedot boy sayfa ise farklııı ulusal gazete boyu olursa farklı :PŞaka bi yana çok çok lazım olanlara sevabına bişeler yapabilirim..