Dostluk Mu Sevgilimi???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

kolay gelsin arkadaslarım hacılarım kardeslerim hocalarım

simdi size anlatıcagım konuyla ilgili bana bi akıl fikir ve herbişede yardımcı olmanızı bekliorum

benim cok samimi gercekten dostum dediğim 2 tane kardesim var bunlarda öz kardes kendi aralarında yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez simdi bunların bitane kuzenleri var teyzesinin kızı cok temiz bi kız ve ben bunla onceden pek bi tanısmıslıgım yok aynı okuldaymısız nese biz bunla tanıstık falan kız benden hoslanmıs nese bunu arkadaslarıma solemiş onlarda ben karısmam demişler simdi bu kızla 4 ay cıktık biz bu cocuklar biraz zor duruma dusmusler nese 1 ay once ayrıldık tabi ben bu kızı seviorumda oda beni sevio artık dayanamadım 2 gun once yine msjlasmaya basladık simdi tekrar cıkıoruz ama bu cocuklara anlatamadım durumu ya annesi pek bişe demio bu konuya ama cocukların babası siz gavatmısınız gibi konusmus onceden bugunde nickden gordu tekrar cıktıgımızı ve baya sinirlendi ne yapam ne edem hiç bilmiom bana akıl fikir verin bi tarafta dostlarım bi tafatda sevdiğim kız ne yapıcam 2 sinide kaybedemiorum
    ---------------------------

Aşk bölümünü gözünüz görsün

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ne desem yalan gardaş aynı dert bendede var a.q gecen sevgilimden ayrıldım şimdide kankamın kardeşi hoşlanıyomus a.q napcam bilmiyorum kızda çok iyi biri aynı dert bendede var tam ben konu açcaktım la:D hadi bize yardım edin lütfen:(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

dost dost...boşver aşkı.yalan o...yok öle bişi.

elemanlarla çocukluktan beri berabersin.kızla 4 aydır. mantıklı mı sence...

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    yahu seviyorum dersin bişi derlerse kimsei sewmemişlermi yok öle asktan bihaber kişiliklerse böle guzel kawramların wralgından haberdar et kızıda kutsal bakire olarakmı saklıcaklarmıs omur boyu hiçmi sevdicei cıktıı biri olmıcakmıs öle bi dusunceleri warsa bilemicem

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

yaw ortada kaldım bana bi yardım edin ya hadi dielimki dostlarımı sectim bu kıza ne dicem simdi

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    yaw petal onlarda askın sevginin ne oldugunu cok ii biliolar birinin hala unutamadıgı bi sevgilisi var dieride ona benzzer bişe yasadı hala unuttugunuda sanmıorum ama benim durumum cok farklı sonucta kuzen bunlar ve benim cok fırlama biri oldugumu anası babasıda bilio bunlarda oyuzden cok korkuyolar laf olur die

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güzin bacı olsa akıl danısırdık ama yok buaralar nese kardeş dediğim gibi bendede var aynı dert ama ben gidicem seviyorum ulennnn dicem nolursa olsun zaten bunalımdan yeni çıktım aşk lazım aşk:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    de simdi cidii sewiorum asigim ulan de =)onlarda arkadaslarının deerini bilsinler o kadar ii dostsanız sana inanırlar zaten aile baskısının etkisile dostların wazgeclercekse salla onları sewdicenede söle zor zamanlar gecirebiliriz böle böle die hem zorluklar içerisindeki asklar daa atesli olur birbirnizi tuketmeden tadına warın=)

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ya dostluklarımız okadar basit bişe değil ama olsun yinede kaybetme korkusu var nese bakalım artık konusucam onlarla ama nederler ne tepki verirler bilemiom

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ben konustum simdi dedi ya biz ya o kusura bakma birader dedi kızada aynen bole soledim rest cektiler dedim suanda hiç bişe yapamam dedim ya dostu bulamam sevgili ask dediğimi yine bulurum die dusunuorum varsa ortak bi yol aklına gelen solesin onu deniyelim

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    en güzelini yapmışın hacı :D helal olsun akıllı adammışsın...

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 1686 Toplam Mesaj: 16