Dosyalarım Silindi .?
-
sabah bilgisayarı açık bırakıp çıktım evden akşam geldigimde d sürücüsündeki yaklaşık 100 gb'lik dosyam silinmişti . bunu yapan eden bi virüs filan varmıdır. neden olmuştur bu acep ?
-
hdd silmek kolaydır hocam virüsle pc yi açık bırakıp başından ayrıldınmı ?
-
Evet açık bırakıp çıktım akşam geldigimde bu şekildeydi :|
-
emin misin silindiğine ? gizlenmiş falan olmasınlar, durduk yere.Virusun yapacağına hiç ihtimal vermiyorum, çok nadirdir bunu yapacak virus.
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
emin misin silindiğine ? gizlenmiş falan olmasınlar, durduk yere.Virusun yapacağına hiç ihtimal vermiyorum, çok nadirdir bunu yapacak virus.
400 gb kapasitesi ve boş 400 gösterio -
griffin bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
400 gb kapasitesi ve boş 400 gösterio
linux live cd ile bak bi de hocam, hiç mantıklı gelmiyor bana durduk yere virus gelecek de silecek diski, c yi niye silmedi o zaman ? mantıken oradan baslaması lazım o zaman. -
Evi cinlermi basmış :| nolmuş bunlara :D
-
geri yükle
-
Mezantalac bunu yazdı:
-----------------------------geri yükle
şaka mı bu :s -
hocam sadece bir olasılık bilgisayar çok açık kaldığından hdd görmüyor olabilir yeniden başlat alternatif gizlenmişmi die bak combofix kur
kasaya tekme at
yalvar biraz sev onu koltukaltını tıraşlayıp vücudunun her bölgesine bal döküp yalamak istediğini söyle her ihtimali denemeye çalış nasıl silinecek kendiliğinden
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------hocam sadece bir olasılık bilgisayar çok açık kaldığından hdd görmüyor olabilir yeniden başlat alternatif gizlenmişmi die bak combofix kur
kasaya tekme at
yalvar biraz sev onu koltukaltını tıraşlayıp vücudunun her bölgesine bal döküp yalamak istediğini söyle her ihtimali denemeye çalış nasıl silinecek kendiliğinden
Sistem geri yükleme filanda yaptım ama yok bişe reycler diye bi dosya var sadece
Toplam Hit: 1631 Toplam Mesaj: 13