Dota 2 Davetiye İsteyen Yazsın
-
Zamanında çok acı çektik alırken bu davetiyeyi. İsteyen varsa 3 tane gift yollayabilirim.
Yalnız rica edeceğim. Dota 1 oynamış olupta dota 2 ye geçecek olanlar lütfen istekte bulunsun. Çünkü gift i yollayacağım iki gün sonra hiç oynamayacaksınız ve hediye boşa gidecek.
E posta adresinizi ve Steam hesap isminizi yazın. Konuya yazın ki ilk üç yazana yollayayım kimseye haksızlık olmasın.
-
Hocam ben talibim. İlk zamanlarda çok takip ediyordum bi ara yurtdışına çıkmam gerekti o arada keylerin asıl dağıtımına başlanmış amk şimdi de key vercem diye milletin götünden kan alıyorlar.
Bilgilerimi PM ile gönderiyorum.
-
Bende talibim. lütfen lütfen lütfen.
Ne bilgi gerekiyorsa belirtirsen hemen pmleyebilirim.
Milamber tarafından 21/Kas/12 01:51 tarihinde düzenlenmiştir -
dota 1 , lol , hon oynadım 2 ye geçmeyi düşünüyordum çok iyi olur hocam domuzum ile orda devam ederim oynamaya :)
profilim
http://steamcommunity.com/profiles/76561198037734491/
id
http://steamcommunity.com/id/panxer/
-
torpedo davetiyeni yolladım hocam. Konuda istediğim bilgiler yazıyor eksik bilgi vermişsiniz.
-
birazdan özelden pm geçiyorum dota 1 oynamıştım şimdi lol oynuyorum. bunun haricinde bu gece oyunu indiremem. bir kaç güne başlarım. zira mouse çok boktan şuan.
edit: bilgiler gönderilmiştir. Çok teşekkür ederim.
Milamber tarafından 21/Kas/12 03:24 tarihinde düzenlenmiştir -
davetiye için teşekkürler hocam , indirip cuma başlarım takılmaya
-
bu arada steamin ana sayfasında sıkıntı mı var? 3 farklı browserdan denedim açılmıyor.
-
Milamber bunu yazdı
bu arada steamin ana sayfasında sıkıntı mı var? 3 farklı browserdan denedim açılmıyor.
DNS kullanıyorsan steam açilmiyor , normalde siteler dns siz sıkıntı yaratır steam da tam. ayarları otomatige getirmen lazım.
-
hayır şöyleki. ana sayfada böyle bir sıkıntı çıkarıyor. ama diğer sayfalarında sıkıtı yok. örneğin help vs gibi sayfalara sonra login sayfasına erişiyorum.
ama store.steampowered.com subdomaini sıkıntı çıkarıyor anlamadım gitti.
-
ben ben ben ben