folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 2 Oynayan Müritler

Dota 2 Oynayan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

HASHDAHSDHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAH cok iyi lan bu :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    KAAMOS bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

abi bok gibi oyun , yüz binlerce davetiye ile bile topluluk oluşmadı. 

Lol gelin .

riot para veriyo mu bari size?

her şunun gibi yoruma 1cent verse bende riotdrone olurum amk

ayrıca biri tbt guildi açsın

Para vermesine gerek yok , insanlara doğru bilgi vermeye çalışıyorum o rezalet oyunu oynamasın diye.

Arkadaşın verdiği sıralama doğru 

LOL > Dota 1 > Dota 2 > Hon

@Flagellumdei hoca.

Özellikle aram gibi bir mapta hero çok önemli ki zaten istediğin heroyu seçemiyorsun.

Rezaletmi ? Kime göre neye göre rezalet hocam ? Oyunu sevmeyebilirsin ama oyunun bukadar fanı, deli gibi oynayanı varken rezalet demen çok saçma. Kimseye kimseye gel oyna demiyor. Genellikle lol oynayıp deneme amaçlı dota 2 ye girenler, beceremeyip tekrar lol a dönüyorlar. Oynamayan oynamasın ama beceremeyende bok atmasın.

Ha bide nasıl topluluk oluşmadı ya falan demişsin götümle güldüm ingilizcen varsa oku aşşağıdakini. Ayrıca buişin içinde olduğum için riotunda nebok olduğunu biliyorum. Uluslar arası oyun festivallerine dota 2 yi koymasınlar diye biton para döküyolar.

http://www.moredota.com/Thread-Dota-2-Is-More-Popular-Than-League-of-Legends-in-North-America-And-Europe.html

http://www.youtube.com/watch?v=B2qjrKRH2Q8

manhyak tarafından 09/Tem/13 22:55 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

abi bok gibi oyun , yüz binlerce davetiye ile bile topluluk oluşmadı. 

Lol gelin .

Beklentilerim çok büyüktü , resmen hayal kırıklığı.

Dota 1 ve LoL bu modun hakkını veren oyunlar.

http://store.steampowered.com/stats/
    Şuradan kaç kişi oynuyor an itibariyle bakar mısın lütfen. 286k kişi oyunda ve gece gündüz değişmiyor bu, hatta gece 2-3'den sonra 300k civarı oluyor. Gayet kalabalık şu an, DotA 2'nin tek sıkıntısı Ruslar. :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

dota2 ye bok atan arkadaslar lutfen oyunun hala betada oldugunu unutmasinlar. ayrica dotanin oyuncu kitlesi ile lolun oyuncularini bir karsilastirin. oyuncu olan bi internet cafeye gittiginiz zaman gorursunuz ki lol oynayanlarin buyuk kisimini metin2 den sikilan çovalar olusturur. gecen gun bunu bir kac lolcu arkadasa ispatladim. 

isteyen istedigini oynasin arkadasim. adam dotaya giriyor bu ne amk cok karisik diyip cikiyor. e sen ne dicen ki bu adama.

lol dotadan hero calmaya devam etsin. iyice ayak altina dustuler zaten.

bir cin atasozu ne demis. taklitler aslini yuceltir.

steam id: huerfanos

tbt guildi bende. isteyen eklesin beni.

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canafar
    canafar's avatar
    Erkek

dota 1 candır dota 2 sarmadı hic varasa weplada oynayan yazsın bi takım kuralım geceleri milleti döveriz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    MorganBlacK bunu yazdı

Dota 2 oyununa başlamak istiyorum yardımcı olabilecek müritler varsa iletişime geçelim sanırsam takım falan önemliymiş oyunda yada tahribat adına herhangi bir takım varsa iletişime geçelim.

Hocam internette bir dünya tutorial var da zaten, ondan ziyade bol bol botlarla antreman yapman lazım oyunu kavraman için. Lane, easylane, hardlane, middle gibi kavramları hakkını verecek şekilde öğrenmen lazım. Creeplere last hit atman lazım.

Yani işin özü, creeplere son vuruş yapacaksın ve altın gelecek (ki bu oyunda can olan altındır başka şey değil.) Altınlarla itemini yapacaksın. Karşıdaki heroları tanıyıp, takım oyunu oynayacaksın. Yaklaşık bi 300-400 oyundan sonra oyunu çoğunlukla kavramış olursun.

Başlangıç heroları olarak lich, lion, windrunner, drow ranger, rikimaru, venomancer, viper gibi heroları önerebilirim. Riki haricindekilerin hepsi range herodur. Altın ve level alımı kolay herolardır. Aynı zamanda http://www.dota2rehberi.com/ dan detaylı bilgilere ulaşabilirsin. Takıldığın noktalar olursa steam id pm at ekleyim oradan da yardımcı olmaya çalışırım.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

dota2 ye bok atan arkadaslar lutfen oyunun hala betada oldugunu unutmasinlar. ayrica dotanin oyuncu kitlesi ile lolun oyuncularini bir karsilastirin. oyuncu olan bi internet cafeye gittiginiz zaman gorursunuz ki lol oynayanlarin buyuk kisimini metin2 den sikilan çovalar olusturur. gecen gun bunu bir kac lolcu arkadasa ispatladim. 

isteyen istedigini oynasin arkadasim. adam dotaya giriyor bu ne amk cok karisik diyip cikiyor. e sen ne dicen ki bu adama.

lol dotadan hero calmaya devam etsin. iyice ayak altina dustuler zaten.

bir cin atasozu ne demis. taklitler aslini yuceltir.

steam id: huerfanos

tbt guildi bende. isteyen eklesin beni.

Hocam katiliyorum bu yorumlarina, eskisehirde olanlar bilir,esnet diye bi cafe var,baya buyuk bi yer,arada gidiyorum oraya LOL oynayanlarin cogunlugu coluk cocuk. Dota da yok mu coluk cocuk tabiki de var.

Bortubocek sever
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Bu konu canlansın, kimler oynuyor görelim steam id'lerinizi falan da paylaşın. :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

steam id greendeveloper ekleyin kaynaşalım oynaşalım

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

beyler şu guild sahibi herkezi bi eklesin guilde ordan oynamak daha kolay galiba takımda 6 kiş oluyo max

Toplam Hit: 6014 Toplam Mesaj: 49