Dota Daki En İyi Adamınız
-
yahu bırakın benimkini tartışmayı kendininkinizi de koyun onları görelim örnek alalım değil mi?
-
Ultisinin cooldown u yok mu ?
Ayrıca sen range den slow vururken, ultin bittiğinde melee olacaksın ve movespeed in de düşük...
Kesin kaçtı adam...
Ayrıca ultin de olsa, nerdeyse her adamın slow - blink - invis - stun ozellikleri var...
AI harıcınde herkesı kacırırsın...
-
Ulti fade olana kadar skillin cooldown %75 kadar doluyor ayrıca tam olarak süresini bilmiyorum ama 2 heroyu öldürmene yetecek kadar sende kalıyor ulti.
-
o adam için en iyi itemler nelerdir peki?
bu halde scourgeler vururken kuleyi tek başına alabiliyo--> denedim gördüm :)
-
1- Battle Fury
2- Sange and Yasha
3- Boots of travel ( yada PT tercihe gore )
4- Heart Of Tarrasque
5- Vlademir's Offering
6- Assault Cirrucas ( yanlış yazmış olabilirim )
Yani bence boyle...
-
denicem ama
radience den vazgeçmem :)
-
bence dk ya batle fury kasilmaz . cunku level 2 ve level 3 ultlierinde %100 cleaving attack var bildigim kadariyla.2 radiancede stack olmaz arkadasin dedigi gibi.assault 2-3 heart falan ciksan daha ii olabilrdi ve tabiki pt lazım.ayrıca sy de oldukca iyi gidiyor o heroya.
-
siz neye göre yapıyorunuz bunlarıki:S bizim zamanımzıda bi z2 sene önce oynarken falan karşıdaki adamlara göre item basılırdı , siz karambole basıyorsunuz galiba:S
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------
bence dk ya batle fury kasilmaz . cunku level 2 ve level 3 ultlierinde %100 cleaving attack var bildigim kadariyla.2 radiancede stack olmaz arkadasin dedigi gibi.assault 2-3 heart falan ciksan daha ii olabilrdi ve tabiki pt lazım.ayrıca sy de oldukca iyi gidiyor o heroya.
-----------------------------Hacım bf ler stack olabiliyor...
Efsun hacım ayrıca, genelde herolara cıkılası ıtemler vardır karsıda cok ters adamlar yoksa...
Bkz: Phantom lancer - manta
Bkz: Balanar - Bf
Bkz: Traxex - SY
Vs.. Vs...
-
en iyi adam diye bişey olmaz. üzerinde bi
kyanon
manta
ve radiance ı olan bi phantom lancer o dragon u rezil kepaze eder.
sen ona 2 radiance yapacagına bi battle fury yapsan daha makbule geçerdi.