Dota Host Olma
-
Geçen sene aynı işlemi yapmıştım. Ghost falanda kurluydu. Simdi yapıyorum Oyuna giren yok Acaba nerde haya yapıorm
-
bilemiyorum sorun nerede fakat istersen kur girmeyi deniyim oyuna
birde trdota ya bak istiyosan orada daha iyi yardımcı olurlar
-
kurdum hoca oyunun ismi tahriat
not : eurobattle
-
Loopback'in yalnızca adını Loopback olarak değiştireceksin Yerel Ağ Bağlantısı #2 falan şeklindeyse, IP falan atamicaksın loopbacke onlar otomatik olucak, Ethernet bağlantısının ayarlarını da 6112-6119 port aralığını açtığın IP adresi şeklinde ayarlıyosun.(o ms-dos penceresinden anlaşıldığı kadarıyla zaten öyle). Eğer ki weplada oynicaksan boşuna uğraşma serverın botlarından başka dota dönmüyo zaten dolduramazsın oyun kolay kolay.
-
bakıyom şimdi kurdunmu?
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
Loopback'in yalnızca adını Loopback olarak değiştireceksin Yerel Ağ Bağlantısı #2 falan şeklindeyse, IP falan atamicaksın loopbacke onlar otomatik olucak, Ethernet bağlantısının ayarlarını da 6112-6119 port aralığını açtığın IP adresi şeklinde ayarlıyosun.(o ms-dos penceresinden anlaşıldığı kadarıyla zaten öyle). Eğer ki weplada oynicaksan boşuna uğraşma serverın botlarından başka dota dönmüyo zaten dolduramazsın oyun kolay kolay.
-----------------------------ip atamıycammı :s İlk defa senden duyuom hoca bi deneyim genede. Eurobattle da oynuorm
-
destruction mı senin ismin?
görüyorum oyunu fakat giremiyorum
-
suan kurdum hocam
-
evet destruction
allala :S neden öle oluorki
-
yok yaw görüyorum kurduğun oyunları fakat giremiyorum oyun adı yanlış veya bulunamadı diyor
-
onası bi hata aq :/